To je to što me zanima!

Mladi Splićanin pobjednički je otvorio kvalifikacije u Parizu

Duje Ajduković došao je do pobjede protiv 83 mjesta bolje plasiranog Rusa Safiullina u meču kojeg je mogao i ranije završiti. U 2. setu dvaput je propustio prednost breaka, no meč je ipak okrenuo u svoju korist
Vidi originalni članak

Nakon jučerašnjih pobjeda Borne Goje i Donne Vekić u prvom kolu kvalifikacija na drugom Grand Slam turniru sezone Roland Garrosu, Splićanin Duje Ajduković (21, ATP 230.) pobjedom 6-2, 6-7 i 6-3 protiv Rusa Romana Safiullina (147.) nastavio je sjajan niz.

NAKON VELIKE BORBE Čudesna Marčinko briljirala u WTA debiju: Svladala Peterson

Duje je silovito krenuo u meč. Otvorio je s 3-0 i dva breaka prednosti nakon čega je u idućem gemu Rus vratio jedan break. Ipak, sedmom gemu naš tenisač pravi još jedan break i to bez izgubljenog poena te ga potvrđuje za 6-2. 

U drugom setu Duje otvara s tri propuštene break lopte nakon čega u idućem gemu jednu spašava. Nakon 2-2 uslijedila su čak četiri breaka. Splićanin je bio taj koji je u oba navrata imao prednost breaka, međutim nije dugo izdržao. Do kraja seta ni break lopti više nije bilo, a u 13. igri Safiullin je pomeo Duju 7-1.

PRVI TROFEJ OD OI-A Konačno se otvorilo: Mektić i Pavić osvojili naslov u Rimu!

U trećem setu nakon 1-1 uslijedila je još jedna izmjena breakova, po jednog sa svake strane, no ovog puta je Safiullin prokockao tu prednost. U osmom gemu događa se ključan trenutak meča. Ajduković radi novi break za 5-3 i onda na svom servisu uz dosta poteškoća i četiri spašene break lopte ipak dolazi do pobjede.

WTA STRASBOURG Konjuh ispala sedmi put: Nije se uspjela plasirati u drugo kolo

Bio je to njihov prvi meč, a u drugom kolu kvalifikacija čeka ga 12. nositelj, Peruanac Juan Pablo Varillas (ATP 112.). Danas svoj meč igra i Nino Serdarušić kojeg čeka 13. nositelj, Amerikanac ruskog porijekla Stefan Kozlov.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare