To je to što me zanima!

'Modri' će na Valentinovo znati na koga će: Real, Juve, Inter?

Šesnaestina finala igrala se na samo jednu utakmicu, a takav princip je i za susret osmine finala. Ždrijeb osmine finala je 14. veljače, a Dinamo će igrati protiv jednog od sedam pobjednika skupina prvog kruga...
Vidi originalni članak

Čvrsta i napeta utakmica u kojoj nismo vidjeli niti jednu pravu priliku. Dojam ne baš dobar, ali zato rezultat fantastičan. Bio je to pravi rat na terenu, estetika i dojam su bili potpuno nebitni, a plijen je bio užasno velik. To je osmina finala Lige prvaka koju će mladi dinamovci vidjeti i drugu godinu zaredom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo Zagreb dobio je imenjake iz Kijeva 4-3 nakon penala  i tako prošao u osminu finala Lige prvaka mladih. A na koga dalje?

Šesnaestina finala igrala se na samo jednu utakmicu, a takav princip je i za susret osmine finala. Ždrijeb osmine finala je 14. veljače, a Dinamo će igrati protiv jednog od sedam pobjednika skupina prvog kruga (Real Madrid, Bayern München, Juventus, Liverpool, Inter, Benfica, Ajax). Također, na ždrijebu će se odlučiti i tko će biti domaćin.

LIGA PRVAKA MLADIH Bravo, dečki: Dinamo je nakon penala prošao u osminu finala!

U Dinamovoj skupini slavila je Atalanta koja je time izborila izravan plasman u osminu finala, no zagrebački sastav ne može igrati protiv momčadi iz Bergama jer su već igrali u skupini.

PRVO ZAHVALA NAVIJAČIMA Kijev se plavi! Dinamovci slave prolaz u 1/8 finala Lige prvaka

Prilikom izvođenja jedanaesteraca briljirao je vratar 'modrih' Renato Josipović s dvije fantastične obrane. U prvoj seriji je zaustavio udarac Nadolskog, a u petoj seriji i Vološinu. Kod Dinama Janković je prebacio gol, ali su Julardžija, Šipoš, Gvardiol i Karrica bili sigurni. Za kijevski sastav golove s bijele točke zabili su Isajenko, Citaišvili i Zabarni.

IGOR JOVIĆEVIĆ 'Mali korak za čovječanstvo, ali jako velik za - Dinamo Zagreb'

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Tishma 12.02.2020.

    Jbt,imali smo sreće u ždrijebu!!!Izvukli ovaj bezvezni Dinamo Kijev!!!Kaj bi bilo da smo izvukli moćni United!!??Gzira United!!!!!!

  • The_Man 12.02.2020.

    hajduk možda je trul al bar ima navijače, prosjek im je 15 000 dinamo protiv reala nije imo 15 000 u lp, a da je dinamo kao hajduk bez titule nebi bilo ni tih 200 ljudi koji zbog posla moraju ić gledat tekmu dok ostali bleje iz birtije...

  • ricky22 12.02.2020.

    Juniori ajduka za valentinovo prodaju cviće na rivi,a seniori jogurt.

Komentiraj...
Vidi sve komentare