Sport

Komentari 25

Kijev se plavi! Dinamovci slave prolaz u 1/8 finala Lige prvaka

Kijev se plavi! Dinamovci slave prolaz u 1/8 finala Lige prvaka

Prolazak u osminu finala dinamovci su prvo okrunili zagrljajima pa pljeskom navijačima na tribini, a konačno i feštom u svlačionici. 'Dinamo je pravi šampion' u poskocima su otpjevali mladi 'modri'

Ne baš zanimljivih 90 minuta pa nevjerojatno raspucavanje za konačno slavlje Dinama iz Zagreba protiv imenjaka iz Kijeva. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Za kijevski sastav golove s bijele točke, nakon regularnog dijela bez golova, zabili su Isajenko, Citaišvili i Zabarni. No nedovoljno je to bilo za sigurne dinamovce, a osobito onoga na golu - Renata Josipovića. Potrčali su jedan drugome u zagrljaj, i drugu godinu zaredom mladi nogometaši Dinama vidjet će osminu finala Lige prvaka.

Presretan je bio i trener. Vrištao je 'Tako je!' nakon svakoga dobro opucanog ili obranjenog penala svoje momčadi. Bio je uz njih 100 posto, a slavlje se s terena preselilo u svlačionicu.

Ždrijeb osmine finala je 14. veljače, a Dinamo će igrati protiv jednog od sedam pobjednika skupina prvog kruga (Real Madrid, Bayern München, Juventus, Liverpool, Inter, Benfica, Ajax). Također, na ždrijebu će se odlučiti i tko će biti domaćin.


 

Najčitaniji članci