Sport

Komentari 34

'Modri' će na Valentinovo znati na koga će: Real, Juve, Inter?

'Modri' će na Valentinovo znati na koga će: Real, Juve, Inter?

Šesnaestina finala igrala se na samo jednu utakmicu, a takav princip je i za susret osmine finala. Ždrijeb osmine finala je 14. veljače, a Dinamo će igrati protiv jednog od sedam pobjednika skupina prvog kruga...

Čvrsta i napeta utakmica u kojoj nismo vidjeli niti jednu pravu priliku. Dojam ne baš dobar, ali zato rezultat fantastičan. Bio je to pravi rat na terenu, estetika i dojam su bili potpuno nebitni, a plijen je bio užasno velik. To je osmina finala Lige prvaka koju će mladi dinamovci vidjeti i drugu godinu zaredom.

Dinamo Zagreb dobio je imenjake iz Kijeva 4-3 nakon penala  i tako prošao u osminu finala Lige prvaka mladih. A na koga dalje?

Šesnaestina finala igrala se na samo jednu utakmicu, a takav princip je i za susret osmine finala. Ždrijeb osmine finala je 14. veljače, a Dinamo će igrati protiv jednog od sedam pobjednika skupina prvog kruga (Real Madrid, Bayern München, Juventus, Liverpool, Inter, Benfica, Ajax). Također, na ždrijebu će se odlučiti i tko će biti domaćin.

U Dinamovoj skupini slavila je Atalanta koja je time izborila izravan plasman u osminu finala, no zagrebački sastav ne može igrati protiv momčadi iz Bergama jer su već igrali u skupini.

Prilikom izvođenja jedanaesteraca briljirao je vratar 'modrih' Renato Josipović s dvije fantastične obrane. U prvoj seriji je zaustavio udarac Nadolskog, a u petoj seriji i Vološinu. Kod Dinama Janković je prebacio gol, ali su Julardžija, Šipoš, Gvardiol i Karrica bili sigurni. Za kijevski sastav golove s bijele točke zabili su Isajenko, Citaišvili i Zabarni.

Najčitaniji članci