To je to što me zanima!

'Modri' mogu odahnuti: Livi je lakše ozlijeđen i ići će put Rusije

U 65. minuti derbija Dinama i Osijeka (1-0) zastali su navijači 'modrih' kad je Dominik Livaković sjeo i pokzao kako ga boli mišić.Ipak, branio je cijeli susret, a sad su stigli ohrabrujući rezultati magnetske rezonance
Vidi originalni članak

Utrčala je odmah Dinamova medicinska ekipa na teren kad je reprezentativna 'jedinica' i prvi golman Dinama Dominik Livaković sjeo na travnjak i pokazao da ga zateže u području prepone. No, nakon par minuta se pridigao i nastavio s utakmicom, iako izraz na njegovom licu nije bio obećavajuć. Bojali su se u Dinamovom stožeru da bi neko vrijeme mogli ostati bez Livakovića, ali sad su stigle i službene vijesti. 

- Vratar Dinama Dominik Livaković bio je u ponedjeljak na pregledu magnetskom rezonancom. Pretraga je ustanovila da se radi o lakšoj mišićnoj ozljedi te da će vratar Dinama nakon potrebnih fizikalnih terapija biti spreman za utakmicu Europa lige u četvrtak. - poručili su iz zagrebačkog kluba.

DRUŽENJE S NOVINARIMA Dinamovci su spremni za rusku zimu: Remi u Krasnodaru? Ne bi bio loš. Već smo se čuli s Morom

Daleko od toga da Danijel Zagorac ne može na vrhunskoj razini odraditi utakmice Europske lige, uostalom to je već dovoljno puta pokazao, no Dominik Livaković ipak je i zamjenik kapetana i dodatna sigurnost u zadnjoj liniji 'modrih'. Tako će do odlaska u Rusiju odraditi nekoliko terapija i konkurirati za sastav protiv Krasnodara.

Naravno, sam će Livi reći je li spreman za 90 minuta u hladnoj Rusiji, ali to je stvar dogovora jednog od stožernih igrača 'modrih' i trenera. Podsjetimo, utakmica šesnaestine finala Europske lige između Dinama i Krasnodara na rasporedu je u četvrtak, 18. veljače, s početkom u 18 sati i 55 minuta u ruskom Krasnodaru.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Anton Onlyarmy 15.02.2021.

    Ovo treba smireno odigrati kao protiv Osijeka. Ipak su dvije utakmice. Budu li upadali u kontre kao protiv Rijeke, nebude dobro.

  • GOOLMAN 15.02.2021.

    Navijac HAJDUKA idemo DINAMO pobjedite te Ruse nece biti lako ali nemojte da vas NOVINARI preplase da od tog tima prave svjetsku ekipu.Dobri su ,sanse 60-40 za Dinamo.

  • 15.02.2021.

    Kakva gluma. Čovjek se hvata za preponu, deset minuta kasnije ispucava tom nogom loptu i skače tako da se oslanja na nju. Dajte molim vas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare