Sport

Komentari 69

Dinamovci su spremni za rusku zimu: Remi u Krasnodaru? Ne bi bio loš. Već smo se čuli s Morom

Dinamovci su spremni za rusku zimu: Remi u Krasnodaru? Ne bi bio loš. Već smo se čuli s Morom

Čuli smo da su bolja ekipa od CSKA-a, bili su i u Ligi prvaka. Već sam se čuo s Bistrovićem i Morom i imaju za njih samo pohvale, no imamo i mi svoje adute, kaže Luka Ivanušec

Za tri dana, u četvrtak, Dinamo igra prvu utakmicu 1/16 finala Europske lige protiv ruskog Krasnodara. Prvo će u goste, a onda u uzvratu na domaćem terenu tjedan dana kasnije tražiti prolazak.

U domaćim, pak, okvirima odvojili su se od Osijekove pratnje pobijedivši 1-0 i sad se mirnije okreću Europi.

- Situacija je dobra, prvi smo na ljestvici, odvojili smo se i to nam je samopouzdanje za dalje. Moramo tako nastaviti jer porazi se događaju, ali naučili smo iz toga i digli se - rekao je Mislav Oršić koji je nakon Hajduka srušio i Osijek.

Još kad bi i Krasnodar...

- Ne znamo puno o njima, tek smo dobili video-materijale pa ćemo u sljedeća dva dana više znati. Ne mogu usporediti njih s CSKA-om, ali bitno je kako ćemo se mi postaviti, da imamo gard, veselimo se tomu.

Ali i odmoru budući da se derbi s Hajdukom neće igrati...

- Da, to će nam sigurno jako dobro doći jer tempo je jak. 

Protiv Osijeka se, uz Oršića, jako dopao i Ivanušec iako nije igrao na svojoj standardnoj poziciji. Legendarni Hrvoje Štrok rekao je da je bio oduševljen...

- Hvala na pohvalama. Privikavam se na tu poziciju i mislim da sam dosta dobro odradio.

Što znate o Krasnodaru?

- Čuli smo da su bolja ekipa od CSKA-a, bili su i u Ligi prvaka. Već sam se čuo s Bistrovićem i Morom i imaju za njih samo pohvale, no imamo i mi svoje adute.

Bi li vas zadovoljio i remi?

- Pa i ne bi bio loš jer ipak oni kasnije dolaze na Maksimir. Hladnoća? Ma spremni smo na sve.
 

Najčitaniji članci