To je to što me zanima!

Modrić: Nedopustivo je da nam igrač tako prođe i zabije gol...

Što je dvoboj dalje odmicao, oni su rasli i iz jedne prilike koja nije mirisala ni na što, njihov je igrač prošao kroz naša tri-četiri što je nedopustivo, dojmovi su Luke Modrića
Vidi originalni članak

Iako je zabio jedini naš gol, 34. rođendan Luke Modrića nije dobio onu najljepšu svjećicu. Hrvatska je osvojila samo bod u Azerbajdžanu (1-1) i opet si zakomplicirala život na putu ka Euru sljedeće godine.

VIDEO: POGLEDAJTE GOLOVE Modrić prestigao Niku Kovača, Azer nam se prošetao obranom

AZERBAJDŽAN - HRVATSKA 1-1 Kiks 'vatrenih' u Bakuu: Poveli pa stali, Azeri su došli do boda

- Nažalost, nismo uspjeli osvojiti tri boda koja smo priželjkivali. Dobro smo ušli u utakmicu, bili dobri u prvih 20-25 minuta, zabili iz penala i mogli još dva-tri. Nismo i nakon toga smo se malo nesvjesno opustili i dopustili Azerbajdžanu da nam stvara šanse i polušanse iz kojih je uspio izjednačiti - rekao je kapetan.

Uvijek komplikacije

- Mogli smo riješiti tekmu, ali nismo iz nekog razloga. Možda jer smo se previše opustili kada smo vidjeli da smo dominantni. Što je dvoboj dalje odmicao, oni su rasli i iz jedne prilike koja nije mirisala ni na što, njihov je igrač prošao kroz naša tri-četiri što je nedopustivo. Nismo više imali snage da im se približimo i zabijemo. Izgleda da ne možemo mi jednostavno, da si volimo zakomplicirati stvari. No vjerujem da ćemo se kvalificirati na Euro.

ODUŠEVLJENI PRVIM BODOM Azerski mediji luduju: 'Tamkin kao ratnik'; 'Ovo je senzacija...'

ZAUSTAVIO KRITIKE Jurčević: Hrvat sam, ali danas sam u srcu bio Azerbajdžanac

Tomu bi uvelike pomogla pobjeda nad Mađarima u listopadu koji će doći na Poljud. Mađara koji su u Split mogli kao vodeći, ali izgubili su kod kuće od Slovaka (1-2).

- Definitivno očekujem dobru atmosferu i podršku. Nismo dugo igrali na Poljudu i vjerujem u našu pobjedu. Svi su bodovi sada jako bitni - završio je Modrić.

Borna Barišić uglavnom je rekao sve što i kapetan.

- Dobro smo ušli u utakmicu, poveli smo i imali nekoliko odličnih prilika, ali nismo ih realizirali. Na kraju smo osvojili samo bod. Bilo je ovo slično kao protiv Mađarske, četiri boda nije loše, ali nije to što smo očekivali posebno nakon pobjede protiv Slovačke.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Baketin 11.09.2019.

    To je bio Taj balkanski mentalitet; "Lako ćemo". Ne može se nikom više uzeti tri boda prije susreta a na utakmici kurtzom ne mrdaš, poput Lovrena.

  • MK2532 10.09.2019.

    Najbolji igrač momčadi izvuče svoju momčad iz problema, izvuče svoje suigrače iz problema, a gdje je bio juče naš "najbolji" igrač da nas spasi?!?!? Zabio penal kojeg mu je Petković izborio!!! A da nije bilo tog penala ne bi ga nigdje bilo!!!! Što nije on dotrčao i spriječio taj gol, kao što je Mandžo iz napada dotrčao i spasio nas poraza protiv Turaka kad i taj naš "najbolji" igrač nije mogao zaustaviti protivnika?!?! Kad su svi loši loš je i on, kad su svi dobri dobar je i on!! Rekla sam ja, i evo, po tko zna koji puta se to pokazalo, nema Mandže, nema Modrićeve dobre igre!!!

  • DR.WHOO 10.09.2019.

    Klasični pucanj u prazno, razmontiramo Slovačku kiksamo sa azerima. To samo mozemo i nitko drugi..Rebic je totalno out forme, njegova svaka tekma i startovi na druge igrace su skoro na granici kartona, a dodavanje da ne spominjemo

Komentiraj...
Vidi sve komentare