To je to što me zanima!

Modrić nije glasao za Ronalda! Za Dalića je najbolji bio Poljak

Iako su bivši suigrači, naš Luka Modrić nije glasao za Cristiana Ronalda kao najboljeg igrača svijeta već je svoja tri boda dao Lewandowskom, a iza njega je smjestio Ramosa i Salaha
Vidi originalni članak

Zasluženo je najboljim nogometašem prema izboru Fife u prošloj godini proglašen Robert Lewandowski (32) iz minhenskog Bayerna, a za njega su glasali kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (35) i naš izbornik Zlatko Dalić!

TKO JE NAJBOLJI? FIFA: Ronaldo, Lewandowski i Messi ušli u finale izbora za najboljeg nogometaša 2020.

Obojica su mu dali po tri boda, a ni boda nisu dali Cristianu Ronaldu (35) i Lionelu Messiju (33)! Luka je odlučio da mu bivši suigrač ne spada među tri najbolja igrača za prošlu godinu te je tri boda dao spomenutom Poljaku, dva je dao kapetanu Reala Sergiju Ramosu (34), a jedan bod Mohamedu Salahu iz Liverpoola.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Luke Modrića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izbornik Dalić također je tri boda dao Lewandowskom, dva Mohamedu Salahu (28), a jedan mladom Kylianu Mbappéu (21) iz francuskog PSG-a. Hrvatski je predstavnik u glasanju za Fifu bio još i novinar SN-a Robert Matteoni koji je glasao za Lewandowskog, Sadija Manea (28) iz Liverpoola i Sergija Ramosa.

Aktualni izbornik Indije Igor Štimac pak je glasao za Liverpoolov trojac - Sadija Manea, Mohameda Salaha i Virgila van Dijka (29). Valja istaknuti da je CR svoje glasove dao Lewandowskom, Messiju i Mbappéu, dok je Messi glasao za Neymara, Lewu i Mbappéa te Portugalcu nije dao ni bod.

KAKVO RAZOČARANJE Pogledajte Ronaldov izraz lica: Saznao da neće dobiti nagradu

A Lewandowski nije glasao ni za CR-a ni Messija, on je tri boda dao Thiagu Alcantari (29), dva Neymaru (28), a jedan Kevinu de Bruyneu (29).

Kako su ostali glasali možete pogledati OVDJE.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tomislav_3 18.12.2020.

    Ronaldo je pokvaren do srzi, da je gospodin ne bi mu ovo bio prvi put da Mesiju daje glas, dok je Mesi vise puta glasao za njega, ali nije to bitno koliko prije dvije godine kada nije ispostovao Modrica koji mu je bar dvije zlatne lopte donio, tu se pokazuje kakav si a ne sad kada je bilo sve jasno ko će dobiti nagradu

  • klokan_jack 18.12.2020.

    Vidi mesija kako i u tome igra prljavi aa tako se sveti drži

  • lamaprd8 18.12.2020.

    Koliko je nogomet napredovao da se primijetiti kako zadnjih par godina dominiraju iskusniji igrači. Dokaz za to je i jako dobra forma Zlatana Ibrahimovića, te naravno Ronalda. Lewandovski isto u 32. godini puno ulaže u vlastito tijelo i ne čini se umornim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare