To je to što me zanima!

Modrić razveselio Marokance: Selfie nije mogao odbiti...

Dok je većina igrača Maroka razloge poraza tražila u sucu, članovi njihovog stožera iskoristili su šansu i selfiejem ovjekovječili trenutak s hrvatskim kapetanom
Vidi originalni članak

Tužno lice iz polufinala zamijenilo je nasmiješeno. Nakon što su njega tješili Argentinci u polufinalu Svjetskog prvenstva, Luka Modrić pokušao je barem donekle razveseliti tužne Marokance nakon što nisu uspjeli osvojiti broncu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok je većina igrača Maroka razloge poraza tražila u sucu, članovi njihovog stožera iskoristili su šansu i selfiejem ovjekovječili trenutak s hrvatskim kapetanom.

Naravno, nikakav problem za Modrića koji je nakon ove geste nastavio slaviti broncu sa suigračima, a i sa svojom djecom koja su se spustila na travnjak.

- Dođite, dođite - gestikulirao je Modrić svojoj, ali i ostaloj djeci da dođu s nogometašima na travnjak proslaviti broncu sa Svjetskog prvenstva.

UPOZNAJTE MINI-VATRENE Možete li ih sve prepoznati? Danas su naši junaci, a počeli su u GOŠK-u, Adriaticu, Jedinstvu... POGLEDAJTE GALERIJU Ponosni tata: Modrić potrčao u zagrljaj ocu, čestitao je i šef Fife

Prema njemu se zatrčala kći Sofia (5) nakon čega su nastale vjerojatno i najljepše fotografije sa ovog Svjetskog prvenstva. Supertata, kapetan Luka Modrić!

POGLEDAJTE LIVE: DOLAZAK VATRENIH U ZAGREB

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ivokap 18.12.2022.

    A toliko su pljuvali po Luki.

  • serendipity99 18.12.2022.

    Gospodin!

  • eva60 18.12.2022.

    U Luku bi se neki trebali ugledati

Komentiraj...
Vidi sve komentare