To je to što me zanima!

Mogao bi igrati u prvoj ekipi: Balakov zabio i pobrao ovacije

Na Torcida kupa zaigrala je momčad Hajduk.hr predvođena trenerom Balakovom i predsjednikom Malešom. Bugar je zabio za pobjedu i pobrao ovacije 2 tisuće ljudi
Vidi originalni članak

Prije osam godina veliku karijeru završio je Krasimir Balakov, no u četvrtak na Torcida kupu pokazao je da bi komotno mogao igrati sa svojim učenicima u Hajduku. 

Trener Bijelih na tradicionalnom 17. izdanju malonogometnog turnira predvodio je momčad Hajduk.hr zajedno s predsjednikom Hrvojem Malešom protiv Radunice bez zvijezda protiv koje su slavili 1-0.

Gol za minimalnu pobjedu zabio je Balakov te je pobrao ovacije dvije tisuće prisutnih navijača koji su se na betonskom igralištu u Vukovarskoj ulici u Splitu pojavili unatoč jakoj kiši. Za svoje nogometno umijeće i srčanost pljesak je zaradio i predsjednik Maleš.

Momčad Hajduk.hr sastavljena je od poznatih bivših nogometaša Gorana Vučevića, Josipa Skoke i Vladimira Balića te menadžmenta klub na čelu s Malešom.

Torcida kup ove sezone je okupio čak 130 momčadi, a pobjedu Hajduk.hr u prvoj utakmici pratio je i novo pojačanje Bijelih Ljubo Miličević.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • barcaporsiempre 01.07.2011.

    meni se sviđa to igralište u centru grada reflektori, velike tribine, da sam dolje rado bi poledao koju tekmu. bilo bi dobro kad bi izgradili nešto slično na kegliću

  • Genius27 01.07.2011.

    nije mi jasno Balakov je trener Hajduka,a nema orginal dres od Hajduka.(nedostaje znak od Umbro-a,na lijevoj strani prsa) pff

  • neNAVIJAM 01.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare