Sport

Komentari 35

Mogao bi igrati u prvoj ekipi: Balakov zabio i pobrao ovacije

Mogao bi igrati u prvoj ekipi: Balakov zabio i pobrao ovacije

Na Torcida kupa zaigrala je momčad Hajduk.hr predvođena trenerom Balakovom i predsjednikom Malešom. Bugar je zabio za pobjedu i pobrao ovacije 2 tisuće ljudi

Prije osam godina veliku karijeru završio je Krasimir Balakov, no u četvrtak na Torcida kupu pokazao je da bi komotno mogao igrati sa svojim učenicima u Hajduku. 

Trener Bijelih na tradicionalnom 17. izdanju malonogometnog turnira predvodio je momčad Hajduk.hr zajedno s predsjednikom Hrvojem Malešom protiv Radunice bez zvijezda protiv koje su slavili 1-0.

Gol za minimalnu pobjedu zabio je Balakov te je pobrao ovacije dvije tisuće prisutnih navijača koji su se na betonskom igralištu u Vukovarskoj ulici u Splitu pojavili unatoč jakoj kiši. Za svoje nogometno umijeće i srčanost pljesak je zaradio i predsjednik Maleš.

Momčad Hajduk.hr sastavljena je od poznatih bivših nogometaša Gorana Vučevića, Josipa Skoke i Vladimira Balića te menadžmenta klub na čelu s Malešom.

Torcida kup ove sezone je okupio čak 130 momčadi, a pobjedu Hajduk.hr u prvoj utakmici pratio je i novo pojačanje Bijelih Ljubo Miličević.

Najčitaniji članci