To je to što me zanima!

Mourinho ne može vjerovati: Kane je ozlijedio oba gležnja

Napadač Spursa ostao je dvaput ležati na travnjaku u prvom poluvremenu. "Znate da nije bezazlena ozljeda ako je Kane izašao iz igre kada smo gubili", rekao je menadžer Tottenhama
Vidi originalni članak

Tottenham je u četvrtak izgubio od Liverpoola (3-1) na domaćem terenu, a da stvar bude gora ozlijedio se i napadač Harry Kane (27) koji je ostao u svlačionici na poluvremenu.

OZLIJEDIO SE KANE Liverpool zabio prve ligaške golove u 2021.: Pali su Spursi

Kane će biti 'out' nekoliko tjedana jer je ozlijedio oba gležnja, tvrdi trener Jose Mourinho.

Napadač Spursa ostao je dvaput ležati na travnjaku u prvom poluvremenu, prvo u duelu s Tiagom, a onda i s Hendersonom. Dizao se i nastavljao, ali nije mogao zaigrati u nastavku.

- Druga ozljeda gora je od prve. Nekako se snalazio s bolovima u jednoj nozi, ali s oba načeta gležnja nije mogao igrati. Znate da ozljeda nije bezazlena ako je Harry zbog nje morao izaći iz utakmice u kojoj smo gubili - rekao je Mourinho.

- Neke igrače ne možeš zamijeniti, ali moramo se boriti, nema nam druge.

Liverpool je zabio prve ligaške golove u 2021., a njima su u velikoj mjeri kumovale pogreške u zadnjoj liniji Spursa. Kod prvog gola, kojeg je Firmino zabio u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, Dier je pratio loptu, ali samo pogledom, a slično je i napravio i Rodon kod Maneovog gola za 3-1.

- Kažnjeni smo za svoje greške. Nismo trebali gubiti na poluvremenu, a onda smo primili još i gol nakon minute u drugom dijelu. Psihički je teško vratiti se u utakmicu nakon toga, ali uspjeli smo, a onda nas je koštala još jedna glupa pogreška Rodona koji je do tog trenutka igrao odlično - rekao je Mourinho.

Tottenham je ostao na šestom mjestu. Za vodećim Manchester Cityjem (41) zaostaje osam bodova, a bez ponajboljeg igrača su ostali baš sad kad se 'lomi' prvenstvo. Podsjetimo, Kane će biti važan adut i engleske reprezentacije koja u skupini na Euru igra s Hrvatskom, Češkom i Škotskom. Sudar "gordog albiona" i "vatrenih" na rasporedu je 13. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • đuro kojotovski 29.01.2021.

    gledao sam sinoć utakmicu i jedna stvar mi nije jasna. VAR se uključuje i pregledava snimku kada se radi o nekoj suspektnoj situaciji kod gola ili slučaj crvenog kartona.. sinoć se VAR uključio nakon Tottenhamovog gola i poništio gol jer je Son bio u zaleđu.. no, Son nije bio u zaleđu kada mu je Kane dodao loptu te je iz tog proigravanja zabio gol, nego kada mu je drugi suigrač dodao loptu a nakon toga je bilo još 2 dodavanja.. ovo me podsjeća na situaciju kada se na utakmici Ajaxa i Reala u LP kod Ajaxovog gola gledalo je li lopta izašla u aut ili nije.. ova situacija je bila pogreška linijskog suca, ali VAR po pravilima nema pravo pregledavati sva prethodna dodavanja nego samo ono iz kojeg je proizašao gol.. btw. to je bila treća minuta utakmice i sumnjam da bi završila tako kako je završila.. ne simpatiziram nikoga, ali ovo je bilo očito spašavanje Liverpoola da ostane u igri za prvaka..

  • Euro-Plenki 29.01.2021.

    Ja ne razumijem ove profi-nogometase...treniraju 2x dnevno, imaju najbolje fizioterapeute, najbolje uvjete...sve naj naj i opet su stalno ozlijedjeni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare