Obavijesti

Sport

Komentari 8

Liverpool zabio prve ligaške golove u 2021.: Pali su Spursi

Liverpool zabio prve ligaške golove u 2021.: Pali su Spursi

Liverpool je zabio prve ligaške golove u novoj godini, a u tome su im pripomogli braniči Tottenhama stvarno smiješnim reakcijama. Liverpool je još u igri za naslov. Vodeći ne bježe previše...

Liverpool je pobijedio Tottenham (3-1) u 20. kolu Premiershipa i izvukao se iz 'crnog' ligaškog niza. Pala je Mourinhova momčad zbog loših obrambenih reakcija, a nije im pomogla ni ozljeda Harryja Kanea.

Anfield je pao: 'Redsi' izgubili kod kuće nakon 68 utakmica!
Anfield je pao: 'Redsi' izgubili kod kuće nakon 68 utakmica!

Utakmica je počela ludo. Odmah smo vidjeli priliku pred golom Spursa, ali Mane je fulao zicera! Na drugoj strani zabio je Son, ali VAR je poništio njegov gol.

Premier League - Tottenham Hotspur v Liverpool

Ipak, ništa nije moglo poništiti gol Firmina u samoj završnici (45+') prvog poluvremena. Odlično mu je asistirao Mane, koji je bio uvjerljivo prvo ime prvog dijela. Dier je ispratio loptu kao da nije njegov posao što je znatno olakšalo posao Brazilcu.

Izašli su igrači na teren nakon pauze, ali kad ono, nema Kanea. Dvaput je završio na podu odlični engleski napadač i za njega je utakmica bila gotova nakon prvih 45 minuta. Još je nepoznato koliko će dugo izbivati s terena.

Premier League - Tottenham Hotspur v Liverpool

Nakon nepune dvije minute drugog dijela 'redsi' su zabili i drugi ligaški gol 2021. Zabio je Alexander-Arnold kojemu je ovo bila jedna od, ako ne i  najbolja utakmica ove sezone.

Premier League - Tottenham Hotspur v Liverpool

Uzvratio je Hojbjerg 'bombom' u 49. i Spursi su se vratili u igru, ali njihove je nade 'ugasio' Mane golom u 65. minuti, ponovno uz pomoć domaće obrane, ovog puta Rodon je 'asistirao'.

Liverpool se tako vratio u borbu za naslov i zaostaje četiri boda za vodećim Manchester Cityjem (41) koji ima utakmicu manje. Bitka za naslov itekako je otvorena, a 'zainteresiranih' ima mnogo.

'Petarda' Cityja za vrh, Arsenal je preokrenuo protiv 'svetaca'
'Petarda' Cityja za vrh, Arsenal je preokrenuo protiv 'svetaca'

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
PREMIERSHIP: Tottenham-Liverpool 21.00 , London
Tottenham
Hojbjerg 49'
1 : 3
Liverpool
Firmino 45+' Alexander-Arnold 47' Mane 65'
Sortiranje događaja
90+'

Kraaaaaj. Liverpool je izdržao do kraja i upisao važnu pobjedu u borbi za obranu naslova prvaka.

90'

Imat ćemo pet minuta nadoknade. Vremena ima, ali Tottenham ne izgleda kao da se previše trudi zabiti.

84'

Uhhhh. Htio je Salah šmekerski dodati Jonesu kroz noge suparnika, ali nije uspio, bila bi to čista prilika. Bale je na terenu, ali praktički nevidljiv.

76'

Liverpool je 'umrtvio' utakmicu. Iz potpune okomitosti počeli su vraćati loptu unatrag, na sigurno. Treba ova pobjeda 'redsima' kako bi ostali u igri za obranu naslove.

70'

Tiago, nisi ti Hojbjerg! Samo se šalimo, prešla je lopta Španjolcu preko noge, ali igra danas odličnu utakmicu i vjerojatno će Liverpool doći do prve pobjede kad je Tiago na terenu od prve minute.

Komentari 8