To je to što me zanima!

Moyes: Nema Petkovića? Uh, dobro za nas... A Vlašića volimo svi. Da, igrat će protiv Dinama

Svi znaju za Dinamo, jako ga poštujem. Naša pobjeda u Zagrebu bila je važan kotačić na putu do ovakvih rezultata, rekao je Moyes koji će imati brigu manje jer će Dinamo biti bez Brune Petkovića.
Vidi originalni članak

West Ham bez briga dočekuje Dinamo u zadnjem kolu grupne faze Europske lige. Englezi su osigurali prvo mjesto, osvojili su 13 od 15 mogućih bodova, ali to ne znači da neće imati obavezu sutra od 21:00 jer...

- Očekujemo sutra gotovo 50 tisuća navijača - rekao je trener David Moyes na medijskoj konferenciji.

VIDEO: OTIŠLI U ENGLESKU Bez Brune Petkovića u Londonu. Ivanušec: Moramo zaigrati kao prije, onako kako priliči Dinamu

Čekićari igraju iznad svih očekivanja, drže četvrto mjesto u Premier ligi, a prije nekoliko dana srušili su i Chelsea s 3-2.

- Momčad je sve bolja i bolja i nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu kako bismo izazvali i najbolje klubove.

Raspoloženje su pokvarile nove ozljede, pauzirat će Zouma i Johnson, a Moyes je najavio da će dati priliku nekim mladim igračima. Među njima će na travnjaku biti i Nikola Vlašić.

- Nastojat ćemo što manje govoriti o ozljedama. Sutra ću mladim igračima dati priliku za debi. Uzbuđen sam zbog njih, ali ujedno i nervozan. Vlašić? Svi volimo Nikolu, još se prilagođava, ali čeka ga dosta prilika u budućnosti. Da, igrat će sutra.

Tek u završnici konferencije trener West Hama dobio je pitanje o protivniku...

- Dinamo je veliki europski klub s velikom poviješću, prisjetimo se samo Tottenhama prošle sezone. Svi znaju za Dinamo, jako ga poštujem. Naša pobjeda u Zagrebu bila je važan kotačić na putu do ovakvih rezultata - rekao je Moyes koji će imati brigu manje jer će Dinamo biti bez Brune Petkovića.

- Petković je jako dobar igrač, on veže Dinamovu igru i važan im je igrač. Njegov izostanak dobra je vijest za nas, ali možda će se drugima otvoriti.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • zeze52 09.12.2021.

    Dobra,dobra Moyes.

  • antonio45 09.12.2021.

    i moyes se sprda s njima😂

  • hrvoje42 08.12.2021.

    da eto covjeku kamen sa srca pao kad je cuo da nema Petkovica bahahahhahaahhahahahahahahahahaah

Komentiraj...
Vidi sve komentare