To je to što me zanima!

Nadal: Ako Đoković može igrati necijepljen, onda je dobrodošao

Nadam se da će se epidemiološka situacija popraviti u svakom pogledu. Bio on cijepljen ili ne, za Novaka bi dobra stvar bila igrati ponovno, rekao je Španjolac, rekorder po broju Grand Slam naslova
Vidi originalni članak

Rekorder po osvojenim Grand Slam naslovima, Rafael Nadal, trenutno se nalazi u meksičkom Acapulcu gdje će zaigrati na prvom turniru nakon slavlja na Australian Openu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Španjolac će u 1. kolu odmjeriti snage s neugodnim serverom Reillyjem Opelkom, a razgovor s Marcom nije mogao proći bez pitanja o Novaku Đokoviću. Prema najnovijim informacijama, necijepljeni tenisači moći će nastupiti na Wimbledonu (27. lipnja - 10. srpnja), dok organizatori Roland Garrosa, koji je na rasporedu od 22. svibnja do 5. lipnja, još uvijek inzistiraju na cijepljenju.

POTVRDILI ORGANIZATORI Veliki preokret: Đoković će ipak smjeti igrati na Wimbledonu

- Na njega će utjecati hoće li igrati ili ne, a ne znam hoće li na Grand Slam. Svatko donosi svoje odluke i mora živjeti sa njima. U svakom slučaju, nadam se da će se epidemiološka situacija popraviti u svakom pogledu. Bio on cijepljen ili ne, za Novaka bi dobra stvar bila igrati ponovno. Ako Đoković može igrati Grand Slamove necijepljen, onda je dobrodošao - zaključio je Nadal.

Đoković će, s druge strane, svoj prvi meč u 2022. igrati u Dubaiju gdje je tenisačima za nastup dovoljan tek negativan test, a u 1. kolu će igrati protiv talijanskog tinejdžera Lorenza Musettija, koji ga je itekako namučio u osmini finala prošlogodišnjeg Roland Garrosa, na kojem je u konačnici Đoković podigao i pobjednički pehar. Talijan je dobio prva dva seta u tie-breakovima, a Đoković je zatim osvojio 16 od sljedećih 17 gemova prije nego što je Musetti predao zbog ozljede.

"U POZITIVNOM SMISLU" Poznati trener: Novak Đoković je sada svima pokazao kakav je

Prvi reket svijeta je, podsjetimo, naglasio da spreman odreći se igranja na mnogim turnirima zbog svojih uvjerenja. Zato vjerojatno i neće još dogledno vrijeme biti prvi reket svijeta. Srbin je na 10.875 bodova, Rus Danil Medvjedev ima 1240 manje, no on može igrati na svim turnira, dok Novak više ne može birati...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • covidd 21.02.2022.

    Daj Nadal ne kaki,jedva čekate da Đoković negdje bude zaustavljen da ne dođe na neki veliki turnir,samo da nebi bio najveći ikad,fujj

  • VolbeatDbv 21.02.2022.

    što mu ti imaš govoriti je li dobrodošao ili ne

  • Turbojunkie 21.02.2022.

    Moš mislit kako je dobrodošao. islim da se i englezići igraju i da ga na kraju neće pustiti. Vidjeti će se kakvi su džentlmeni i fer igrači.

Komentiraj...
Vidi sve komentare