To je to što me zanima!

Najzgodnija sutkinja na svijetu poljubila glavnog suca u usta

Nogometnu sutkinju Fernandu Colombo prati glas najljepše sutkinje na svijetu, zbog čega je primala i nemoralne ponude. S jednom se od njih pohvalila na Instagramu, a sada se pohvalila i s najdražim muškarcem...
Vidi originalni članak

Nogometna sutkinja Fernanda Colombo (30) na travnjaku je pokazala svoju ljubav prema suprugu Sandru Ricci kada ga je prije početka susreta strastveno poljubila na oduševljenje cijelog stadiona.

"Ljubav je u igri", napisala je Fernanda na Instagramu ispod videa na kojemu se vidi ljubav nje i njenog supruga. 

Podsjetimo, Fernanda je postala poznata preko noći nakon što je zeznula igrača Barcelona Sportinga iz Ekvadora, Kita Díaza

Tridesetogodišnja sutkinja pozvala je igrača da joj priđe i krenula rukom prema džepu kao da će mu dati karton. Umjesto toga iz džepa je izvadila maramicu i obrisala znoj s lica, a igraču se samo slatko nasmijala.  

Nažalost, ta je scena s terena zgodnoj sutkinji uz pozitivne komentare i simpatične pošalice stvorila i probleme u tolikoj mjeri da je dobila i nemoralnu ponudu koju je objavila na svome profilu na Instagramu.

U e-mailu joj je ponuđeno da se "nalazi s klijentima za najmanje 7000 reala po noći", odnosno oko 12.000 kuna. Kako se navodi u ponudi, družila bi se s "educiranim, inteligentnim i respektiranim muškarcima od 30 do 40 godina starosti".

Colombo je tada objavila screenshot ponude i napisala kako se osjeća "kao smeće". 

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • VOLBEAT 04.01.2020.

    Hmm..muž poljubio suprugu...kako čudno.... Svakako - simpatično..

  • Nickledoen 03.01.2020.

    I tata bi sine

  • Anakin S 03.01.2020.

    A ne znam jel bzvz . napisati da bi bio glavni sudac ..?:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare