To je to što me zanima!

Nakon Dinama i Hajduka, Gojun će voditi Zadrovu akademiju...

Bez posla je od 2019. kada je zbog svađe s ljudima iz kluba napustio Hajduk. Trenirao je sve mlađe kategorije Dinama, a zagrebačka nogometna škola na glasu je kao jedna od najboljih u Europi
Vidi originalni članak

NK Zadar otišao u stečaj, a na njegovom mjestu je osnovan novi HNK Zadar. U novom su se klubu okrenuli domaćim talentima pa je posao šefa akademije dobio - Krešimir Gojun

POGLEDAJTE VIDEO: Zadarska dica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Predsjednik kluba Damir Knežević i Krešimir Gojun potpisali su ugovor na tri i pol godine, pohvalili su se iz nogometnog kluba Zadar, a na novu dužnost stupa od 1. siječnja 2021. godine.

Gojun je stručnjak za mlađe uzraste, a trenirao je sve uzrasne kategorije Škole nogometa GNK Dinamo, a vodio je i akademiju HNK Hajduk.

KRŠENJE DISCIPLINE Šok u Hajduku: Šefu Akademije Gojunu uručili izvanredni otkaz

Gojun je bez posla od ljeta 2019. kad je otišao iz Hajduka nakon sukoba s tadašnjim šefom skautske službe Mariom Brkljačom i sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem.

Naime, Gojun je nadležnima u klubu prijavio Brkljaču koji je navodno od njega tražio da pusti utakmicu 2. HNL između Hajduka II i Šibenika, a nakon što istraga u klubu nije potvrdila njegove prijave je izbacio priopćenje i otišao iz kluba. Uskoro je slijedila bruka protiv Gzire i odlazak njegovog bliskog suradnika, tadašnjeg prvog trenera Siniše Oreščanina.

NOVO PRIOPĆENJE HAJDUKA 'Gojun je napravio veliki potres i mora biti svjestan posljedica'

Gojun će na Stanovima biti predstavljen u utorak. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MRAVAC26 08.12.2020.

    Pao sa konja na magarca 🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare