To je to što me zanima!

Nakon Floyda, stiže McGregor: RIZIN ga želi za Novu godinu

Nedugo nakon što je navodno prihvatio boksački meč protiv irskog prvaka Lukea Keelera (32), Conor McGregor (31) ima još ponuda za povratak u ring. RIZIN ga želi vidjeti u ringu, ali ističu da će to biti 'nešto novo'
Vidi originalni članak

Floyd Mayweather (42) prošle je godine lakšim treningom pokupio novac od japanskog rizika, a isto bi na ovo Silvestrovo mogao napraviti i Conor McGregor (31). Naime, u Saitama Areni gledatelji bi mogli vidjeti 'zloglasnog' Irca, ali ne u slobodnoj borbi. Ni u boksu ili kikboksu. Bit će to nešto novo i dosad neviđeno.

- Ovaj put ćemo imati i nešto posebno, a to nije MMA. To neće biti niti kickboxing niti pro-hrvanje. Radit će se o potpuno novom tipu natjecanja. A tu bi mogli vidjeti potencijalno Conora McGregora ili Oscara De La Hoyu - rekao je predsjednik RIZIN-a Nobuyuki Sakakibara (55).

Nakon što se prošli tjedan 'zloglasni' Irac obračunao sa starijim muškarcem u pubu, prozvao ga je Luke Keeler (32), irski boksač i prvak u srednjoj kategoriji. Navodno je Conor taj meč i prihvatio preko telefona.

IRAC PRAVI PROBLEME Conor udario starca šakom u glavu jer nije pio viski s njim!

NAKON SNIMKE IZ PUBA Conor opet u ringu? Irski prvak ga prozvao: Da vidimo ta m*da

- Ne želim ulaziti previše u ovo, ali znam da nije bio sretan što sam ga nazvao. Borilačka zajednica u Irskoj je dovoljno mala da se ovakve glasine brzo rašire. Ponudio sam mu borbu i on je bio zainteresiran i odmah je pristao na borbu - rekao je Keeler. 

Prošle je Nove godine na RIZIN-ovoj priredbi sudjelovao Floyd Mayweather koji je 'razbio' Tenshina Nasukawu u glumačko-boksačkom spektaklu. Predsjednik japanske organizacije najavio je nešto novo, 'nešto divlje' s McGregorom ili De la Hoyom.

Jedini 'problem' jest što je RIZIN partner UFC-ovog najvećeg konkurenta Bellatora. Vidjet ćemo što na sve ovo ima reći Dana White. Do onda, 'rat za Conora' je u tijeku, a on lagano prodaje svoj viski. I 'licitira'...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mentalist1 22.08.2019.

    Iduci mec malog kokota bi trebao biti u zatvoru. Zasto se taj mali kokot toliko sepuri, i napada starce i zene, a kad treba u ringu pokazati nesto onda bjezi od borbe.

  • Ivepetar 22.08.2019.

    Mozda je glumac za skadale,al sam kaze sve je to dio prestave za publiku ali ono sta zna radit u kavezu e to nema veze s glumom 💪

  • UFC200 21.08.2019.

    Vi koji pišete da je on samo glumac opalite si šamar jer iako mu je sad fokus na novcu tj.prodaji viskija,McGregor je nekoc bio dvostruki prvak koji je pobjeđivao znacajne i dotad nepobijeđene borce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare