To je to što me zanima!

Nastavljen loš niz za hrvatske predstavnike: Ispala je i Martić

U dvoboju Hrvatica bolja je od naše predstavnice Petre Martić u dva seta bila Ajla Tomljanović (6-7(6), 4-6) koja igra pod australskom zastavom. U trećem kolu ju čeka četvrta nositeljica, Čehinja Karolina Pliškova
Vidi originalni članak

Nije uspjela zadržati koncentraciju u ključnim dijelovima prvog seta, na kraju izgubila 'trinaestu igru', a ni u nastavku nije uspjela prelomiti u svoju korist. Tako se Petra Martić od tvrde podloge US Opena, kao i većina hrvatskih predstavnika, oprostila u ranoj fazi. Bolja od nje je bila Hrvatica pod australskom zastavom Ajla Tomljanović koja je sa 6-7(6), 4-6 slavila nakon sat i 40 minuta igre. 

NEOČEKIVANO Iznenađenje u SAD-u: Mektić i Pavić ispali na startu US Opena!

Nakon pobjede protiv Mađarice Dalme Galfi (6-3, 6-2) u prvom kolu, nije uspjela Petra povezati dobre igre. Izgubila je servis na otvaranju, ali ga je ekspresno vratila. Zatim je napravila break za 3-2 i potvrdila ga, ali nešto kasnije nije uspjela odservirati za set u dva navrata - vodila je 5-4 pa izgubila servis, onda odmah vratila break, ali izgubila servis pa se išlo u tie break. 

Tamo je više koncentracije imala Tomljanović i slavila. U nastavku je Petra izgubila servis za 2-1, ali ga ekspresno vratila. Kod prednosti 4-3 naša tenisačica nije iskoristila dvije break lopte, pa izgubila svoj sljedeći servis, a Ajla Tomljanović je iskoristila priliku i završila stvari s 6-4.

ZAPEO U SVLAČIONICI Tsitsipasu zviždali, a on poručio: Niste igrali tenis i ne razumijete

Ovaj put je Petra imala 57% poena nakon prvog servisa (21/37), a na drugom 43% (13/30) što nije bilo dovoljno za pobjedu. Tomljanović u trećem kolu čeka meč protiv četvrte nositeljice, Čehinje Karoline Pliškove.

POGLEDAJTE CROATU U SERIJALU MOJA PRIČA UOČI BORBE S VASOM BAKOČEVIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dusansk 04.09.2021.

    Hrvati i sport vec neko vreme ne idu skupa u istu recenicu….

  • 03.09.2021.

    loša igra s jedne i druge strane. martić uzela 115k, ajla 180k, a izgledale su ko trećerazredne tenisačice

Komentiraj...
Vidi sve komentare