To je to što me zanima!

Navijači Dinama zasuli stranicu Villarreala: 'Stižu vam Hrvati!'

Dinamo je srušio momčad Jose Mourinha (3-0) i plasirao se u četvrtfinale Europske lige gdje će igrati protiv španjolskog Villarreala. Na društvenim mrežama Španjolci, ali i Hrvati iskazuju podršku klubovima
Vidi originalni članak

Nakon povijesne pobjede protiv Tottenhama (3-0), Dinamo će u četvrtfinalu Europske lige igrati protiv španjolskog Villarreala. 
'Modri' su protiv Španjolaca već igrali, i to prije deset i pol godina u Europskoj ligi. Na domaćem terenu pobijedili su 2-0, dok su na El Madrigalu izgubili 3-0. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje dinamovaca nakon Tottenhama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Villareal je na društvenim mrežama objavila svog protivnika nakon čega su se krenuli nizati komentari podrške španjolskom klubu, ali jedva su dočekali i Dinamovi navijači utjerati strah u kosti protivnicima. 

Primjetio je i jedan od Španjolaca da kreće hrvatski rafal napisavši:

"Hrvatski komentari na 3....2....1" , napisao je pratitelj. 

Jedan od vjernih obožavatelja Dinama napisao je: 

"2011. godina 2-0 za Dinamo Zagreb" - stoji u komentari uz emotikon srca, ali je ubrzo navijač VIllareala Dinamovca podsjetio na uzvratnu utakmicu koju su izgubili: 

KAKAV JE VILLARREAL? Dinamo čeka 'žuta podmornica': Duplo su vrjedniji od 'modrih', a vodi ih najuspješniji trener EL

"3-0 za Villarreal" - napisao je uz emotikon koji se smije. 

Dinamovci su također pohrlili na društvene mreže iskazati podršku 'Modrima': 

"Ajmo Dinamo, sretno!", "Stižu vam Hrvati", napisali su. 

Prvi četvrtfinalni susreti su na rasporedu 8. travnja, a uzvrati su 15. travnja. U slučaju da Dinamo pobijedi Španjolce, igrat će s pobjednikom utakmice Arsenala i praške Slavije. 

Polufinala se igraju 29. travnja i 6. svibnja, a finale je na rasporedu 26. svibnja u Gdanjsku. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • tico123 19.03.2021.

    da mamić nije prodao  u europu sve koji su  u  dinamu bili najbolji   dinamo  bi bio  prvak   eur ope  i svijeta ali njima je bio  interes samo   lova

  • Malihrvat1275 19.03.2021.

    Ovi koji mamiča dižu u nebesa nek kleknu ispred njega i zahvale mu da je samo bio na stadionu i sišo u slačionu nebi prosli ima dinamo bivših igrača priznati i sa jakim ugledom u svjetu nogometa koji nisu mogli od lopova blizu a znaju poso, kupit prodat imaju ugled među klubovima i neče krast ono šta je došlo u klubi vadit fiktivnim ugovorima, nek napravi poso , sa Širokim nogometnim klubom pa da vidimo to umječe ko če mu platit igrača, tolko koj nije igro u Dinamu

  • MladenValentić 19.03.2021.

    banalni kanjon Anderlecht, Fenerbahce, Spartak, Victoria Plzen, Benfica, CSKA, Wolfsberger, Feynoord, Krasnodar, Tottenham, sad i Villareal , a neki su polagali nade u te klubove i trljali su ruke kako će nakantati Dinamo, na sreću samo je Benfica uspjela konačo biti bolja, nadam se da ni Vilareal neće biti ukupno bolji! Zanima me hoće li Ti pasati koristiti koeficijent i novac koji je Dinamo priskrbio klubovima HNL-a?

Komentiraj...
Vidi sve komentare