To je to što me zanima!

Navijači Hajduka kupili dionice Kerumove firme u stečaju i sada imaju 30.12% vlasništva kluba!

Svim aktivnim donatorima dat ćemo priliku da se jednokratnom mjesečnom donacijom priključe ovoj akciji i podrže još jednom Hajduk kao klub svojih navijača, kazao je voditelj projekta Tomislav Mikulić
Vidi originalni članak

Drugi najveći dioničar Hajduka, udruga Naš Hajduka postala je vlasnik dodatnih 10.000 dionica, odnosno 1.86 posto udjela u vlasništvu Hajduka, koje su kupili iz stečajne mase tvrtke "Kerum d.o.o. u stečaju" za 455.028,25 kuna te time stigli do ukupno 30.12 posto dionica Hajduka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

UDRUGA NAŠ HAJDUK U 2021. smo ostvarili sve ciljeve i otkupili 28.25% dionica kluba: 'Izbori za novi NO bit će u lipnju'

Ponuda za kupnju ovog paketa dionica poslana je u listopadu prošle godine te je na današnjoj Skupštini vjerovnika na Trgovačkom sudu u Splitu donesena odluka o prodaji dionica udruzi Naš Hajduk, a odmah potom potpisan je i ugovor. Podsjetimo, u posljednjih godinu dana navijači su povećali svoj vlasnički udio za 5.58 posto te tako osigurali kontrolni paket i dodatno učvrstili Hajduk kao klub svojih navijača.

UDRUGA NAŠ HAJDUK "Cilj je da Hajduk u budućnosti bude u rukama svojih navijača"

- Kupnja svakog novog paketa dionica uvijek je prilika za prisjetiti se kako su generacije navijača prije nas o tome sanjale. Sretni smo i ponosni što možemo to pretočiti u djelo i što su danas, u 2022. godini, navijači vlasnici 30.12 posto Hajduka, naglasio je predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić.

Iznos od 455.028,25 kuna bit će prikupljen od donacija navijača u sklopu projekta otkupa dionica "Za sva vrimena".

- Svim aktivnim donatorima dat ćemo priliku da se jednokratnom mjesečnom donacijom priključe ovoj akciji i podrže još jednom Hajduk kao klub svojih navijača. Također, ovo je odlična prilika i svim onima koji još uvijek nisu postali donatori da prepoznaju ovaj važan trenutak i krenu s donacijama kako bi Hajduk ostao naš za sva vrimena, pozvao je voditelj projekta "Za sva vrimena" Tomislav Mikulić sve navijače na sudjelovanje u projektu otkupa dionica.

ZA SVA VRIMENA Donatori 'bilih' dobili posebne pločice: Hajduk je iznad svega

U proteklih šest godina u projektu sudjeluju tisuće donatora, od kojih će brojni pronaći svoje mjesto u parku Za sva vrimena, koji broji sve manje slobodnih mjesta. Navijači su svojim donacijama do sada skupili više od 19 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • smrekovaca 12.04.2022.

    treba im dat jedno od troje

  • dervent 11.04.2022.

    jednog dana eto inspektora , reče Štimac i ša če biti onda s jajdugom🤗

  • danijel23 11.04.2022.

    znaci tone jajduk ka propasti

Komentiraj...
Vidi sve komentare