Obavijesti

Sport

Komentari 61

"Cilj je da Hajduk u budućnosti bude u rukama svojih navijača"

"Cilj je da Hajduk u budućnosti  bude u rukama svojih navijača"

Udruga Naš Hajduk stekla je 20.000 dodatnih dionica pa je paket u vlasništvu narastao na 28.25 posto, odnosno kontrolni paket i garancija da će Hajduk zauvijek ostati klub svojih navijača.

VIDEO

Na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje održana je redovita skupština udruge Naš Hajduk, na kojoj su prezentirani planovi za narednu godinu, a članovi su imali priliku čuti što je ostvareno u ovoj po mnogočemu rekordnoj godini. U 2021. godini navijači Hajduka donirali su više od 5 milijuna kuna koje kroz ugovor s tvrtkom Tommy uplaćuju na račun Hajduka.

Pokretanje videa...

Hajdukov kalendar za 2022. VIDEO
Donatori 'bilih' dobili posebne pločice: Hajduk je iznad svega
Donatori 'bilih' dobili posebne pločice: Hajduk je iznad svega

- Otvorenje parka 'Za sva vrimena' bio je sjajan i emotivan događaj za svakog navijača Hajduka koji je svakako obilježio godinu na izmaku. Uz to, prikupili smo i rekordan iznos donacija i jedino s čim mogu zaključiti je da sve što nam treba je još jedna ovakva godina, kazao je voditelj projekta Tomislav Mikulić.

Uz otkup postojećih dionica u ovoj godini, Naš Hajduk je stekao 20. 000 dodatnih dionica i narastao s 24.53 posto dionica na 28.25 posto dionica Hajduka. Tim potezima osiguran je kontrolni paket koji garantira kako će Hajduk zauvijek ostati klub svojih navijača.

- Kroz kupnju 1.86 posto dionica od tvrtke Konstruktor u travnju i donaciju 1.86 posto dionica od strane tvrtke Studenac, pokazali smo jasno naš cilj da u budućnosti Hajduk većinski bude u rukama svojih navijača - kazao je tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Članstvo je u 2021. godini uhvatilo trend rasta te premašilo 32.000 članova bez obzira što je pandemija značajno utjecala na terenske akcije početkom godine.

- Iako je početak godine obilježen nemogućnošću održavanja terenskih akcija, učlanjenja, uspješno smo se podigli u odnosu na 2019. i 2020. godinu i ovaj rezultat shvaćamo kao potencijal i priliku da u 2022. godini dodatno povećamo broj članova, rekao je voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić.

U savjetodavno tijelo Hajduka imenovano je 12 poduzetnika
U savjetodavno tijelo Hajduka imenovano je 12 poduzetnika

Kao važan dio aktivnosti Našeg Hajduka pokazale su se i humanitarne aktivnosti kroz 'Bilo srce'.

- Početak godine obilježen potresom zahtijevao je brzu reakciju. Kroz nesebičnu pomoć navijača, prije svega Torcide koja je pola godine ostala na terenu, izgrađeno je ili opremljeno 25 montažnih kućica. Također, realiziran je i projekt stipendist koji je za 5 studenata omogućio financijsku pomoć pri studiranju, ispričao je tajnik Bilog srca Darko Čop.

Nakon što su svi operativni i financijski planovi prihvaćeni od strane članova nastavljen je neformalni dio skupštine u kojem su članovi postavljali pitanja i iznosili ideje vezane za rad Našeg Hajduka.

POGLEDAJTE BORBU VEČERI FNC-a 4: IVAN ERSLAN VS HENRIQUE DA SILVA FRANKENSTEIN 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani