To je to što me zanima!

Huligani u Zenici sjedalicama pogodili liječnika i kamermana

Najteže je prošao član osiguranja Zrinjskoga koji je zaradio posjekotine na čelu i nosu. Nogometni savez BiH vjerojatno će od Veleža zatražiti naknadnu štete
Vidi originalni članak

Zrinjski je u srijedu pobijedio Velež 1-0 na stadionu Bilino polje u Zenici i osvojio drugi Kup Bosne i Hercegovine, ujedno i prvu dvostruku krunu u povijesti.

Bila je to u utakmica visokog rizika, navijači su putovali odvojenim rutama iz Mostara (oko 3000 navijača Zrinjskoga moralo je obilaznim putem preko zapadne Hercegovine), a poraz je teško pao dijelu navijača s istoka grada na Neretvi pa su huligani podivljali i u završnici utakmice iščupali sjedalice.

Desetak ih je završilo na travnjaku ispred klupa za pričuve, a najlošije su prošli član osiguranja Zrinjskog Želimir Puljić, liječnik momčadi Renato Pejić i snimatelj Arenasporta, prenosi portal Hercegovina.info. Puljić je pritom zaradio i posjekotine na čelu i nosu.

Veležovi su huligani bakljadom u dva navrata prekinuli utakmicu u drugom poluvremenu nakon gola koji je zabio dinamovac na posudbi Mario Ćuže, a u finišu je došlo i do naguravanja na terenu u kojem je živce izgubio hajdukovac na posudbi u Veležu Tino Blaž Lauš. Srećom, bez ozbiljnijih posljedica.

Nogometni savez Bosne i Hercegovine nakon nereda će poslati račun Veležu za naknadu štete na stadionu koji je često dom reprezentacije "zmajeva".

Idi na 24sata

Komentari 4

  • GeneralPraljakUskoplje V 19.05.2023.

    Balijska posla

  • Matej22☮ 18.05.2023.

    U Srbiji je raspašoj ali u BiH je nered živi

  • Pobotchnick Leeyoobo 18.05.2023.

    U glavu? To je kod njih promašaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare