To je to što me zanima!

NBA legenda oštro odgovorila kolegi: 'Srbi, Hrvati, oni dolaze iz rata, s njima ne možeš lako'

Europljani dolaze iz pravih sr**a. Čovječe, oni dolaze iz rata, oni dolaze iz situacija gdje su u školu morali ići tijekom rata dok su padale bombe, komentirao je legendarni NBA košarkaš Kevin Garnett
Vidi originalni članak

Bivši košarkaš Boston Celticsa, Paul Pierce (46), nedavno je izjavio kako su europski košarkaši "mekani", a stigao mu je odgovor bivšeg suigrača i MVP-ja iz 2004. Kevina Garnetta (47), koji mu se pridružio na podcastu All the Smoke. 

- Europljani dolaze iz pravih sr**a. Čovječe, oni dolaze iz rata, oni dolaze iz situacija gdje su u školu morali ići tijekom rata dok su padale bombe. Smrtno sam ozbiljan. Govorim o Srbima, Hrvatima, govorim o igračima iz takvih mjesta - poručio je Garnett bivšem suigraču.

Ipak, "The Truth" je nastavio po svome. Zato mu je Garnett objasnio kako Europljani ne pristupaju košarci s istim razmišljanjem kao i Amerikanci.

NBA NOĆ Kakav susret! Odlični Zubac je pobijedio nevjerojatnog Jokića DOBAR I ŠAMANIĆ Konačno dobra utakmica Babe, Zubac do novog double-doublea

- Pričaš kao da su Amerikanci specifični po tom načinu igre. Europljani su došli iz potpuno drugačijeg načina života. Kad prođeš kroz njihovu prošlost, a ja sam igrao s jako puno igrača izvana, oni su samo mekani u tom smislu da nisu agresivni kao američki igrači. Oni svoju agresivnost pokazuju na drugačiji način, ne možeš lako s njima. Stvara se pretpostavka da nisu agresivni, ali ne možeš to gledati tako - zaključio je Garnett.

Inače, Garnett i Pierce zajedno su osvojili NBA titulu s Boston Celticsima 2008. godine. Pierce je deset puta bio izabran na All-Star, a Garnett je uz spomenutu MVP nagradu 15 puta bio izabran na All-Star, devet puta je bio u jednoj od tri idealne petorke lige i jednom je izabran kao najbolji obrambeni igrač lige.

RUŠI SVE REKORDE Luka Dončić već dogodine može potpisati ugovor kakav nema nitko: Evo koliko bi zarađivao

Prije nekoliko dana je njihov bivši suigrač Rajon Rondo (38) objavio kraj igračke karijere. Rondo je bio playmaker u momčadi Celticsa koja je osvojila titulu 2008., koja je još uvijek posljednja titula za "kelte".

Idi na 24sata

Komentari 5

  • PRIGOREC iz ZG 05.04.2024.

    a di su to srbi isli u skolu pod granatama?????

  • dadooštri 05.04.2024.

    Kevine još da ti objasne ko je rušil,ubijal,po tuđoj državi.....

  • fui24h 05.04.2024.

    Mmm koji je ovaj 40. Nije loš

Komentiraj...
Vidi sve komentare