To je to što me zanima!

'Ne dam Ronaldu da kuha ni da mijenja žarulje. Visoki su nam stropovi, mora paziti na sebe'

Kad Georgina Rodriguez preuzme stvar u svoje ruke, Cristianu Ronaldu zabranjene su dvije stvari - kuhanje i mijenjanje žarulja. Atraktivna brineta smatra da Ronaldo treba raditi ono što mu najbolje ide
Vidi originalni članak

Zaručnica Cristiana Ronalda (36) u intervjuu za talijanski list Sportweek otkrila je detalje iz privatnog života, a dvije su stvari koje Georgina zabranjuje slavnom nogometašu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cristiano je jedan od najboljih i najbogatijih u svijetu sporta, a svoj dom u Madridu zamijenio je s onim u Torinu gdje zajedno s obitelji živi posljednje dvije godine. 

Georgina je u svom luksuznom domu ugostila novinara spomenutog časopisa, te mu je ispričala neke od zanimljivosti vezane uz Ronalda.

- Cristiano je super tata i najbolj suprug o kojem sam mogla samo sanjati. Ali on ne kuha. Nakon svega što radi, zaslužuje da ga na stolu čeka ukusno jelo spremljeno s puno ljubavi. Imamo kuhara, ali ponekad ja kuham - rekla je Georgina.

Atraktivna brineta podijelila je s novinarom i još jednu stvar, a to je da mu zabranjuje mijenjati žarulje. 

- Da ste Cristiano Ronaldo, biste li promijenili žarulju koja je na gotovo 20 metara od zemlje jer imamo visoke stropove? Bolje ne. Neka pazi na sebe i  posveti se onome što najbolje radi, a ja ću se brinuti za ostalo. Meni sve ide od ruke i volim se brinuti za kuću i obitelj - kazala je buduća gospođa Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 02.03.2021.

    Jako zanimljiv članak

  • Popy_1 02.03.2021.

    On placa i kuharicu i majstora a i tebe...

  • ninorasic 02.03.2021.

    Pa zbog ovakvih izjava ju je i ozenio, a sad jel ona kuha ili kuhar nebitno, njemu je bitno da se on ne sekira 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare