Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Ne dam Ronaldu da kuha ni da mijenja žarulje. Visoki su nam stropovi, mora paziti na sebe'

'Ne dam Ronaldu da kuha ni da mijenja žarulje. Visoki su nam stropovi, mora paziti na sebe'

Kad Georgina Rodriguez preuzme stvar u svoje ruke, Cristianu Ronaldu zabranjene su dvije stvari - kuhanje i mijenjanje žarulja. Atraktivna brineta smatra da Ronaldo treba raditi ono što mu najbolje ide

Zaručnica Cristiana Ronalda (36) u intervjuu za talijanski list Sportweek otkrila je detalje iz privatnog života, a dvije su stvari koje Georgina zabranjuje slavnom nogometašu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo u Splitu

Pokretanje videa ...

Cristiano je jedan od najboljih i najbogatijih u svijetu sporta, a svoj dom u Madridu zamijenio je s onim u Torinu gdje zajedno s obitelji živi posljednje dvije godine. 

Georgina je u svom luksuznom domu ugostila novinara spomenutog časopisa, te mu je ispričala neke od zanimljivosti vezane uz Ronalda.

- Cristiano je super tata i najbolj suprug o kojem sam mogla samo sanjati. Ali on ne kuha. Nakon svega što radi, zaslužuje da ga na stolu čeka ukusno jelo spremljeno s puno ljubavi. Imamo kuhara, ali ponekad ja kuham - rekla je Georgina.

Atraktivna brineta podijelila je s novinarom i još jednu stvar, a to je da mu zabranjuje mijenjati žarulje. 

- Da ste Cristiano Ronaldo, biste li promijenili žarulju koja je na gotovo 20 metara od zemlje jer imamo visoke stropove? Bolje ne. Neka pazi na sebe i  posveti se onome što najbolje radi, a ja ću se brinuti za ostalo. Meni sve ide od ruke i volim se brinuti za kuću i obitelj - kazala je buduća gospođa Ronaldo.