To je to što me zanima!

Ne, nije šala: Mike Tyson borit će se protiv velike bijele psine!

Naučio sam iz ovog iskustva da sve što me straši i dalje mogu pobijediti. I dalje se mogu suprotstaviti svemu što bi me moglo spriječiti u ostvarivanju mojih životnih ciljeva, kaže Tyson
Vidi originalni članak

Mike Tyson (54) je spreman za novu borbu, ali umjesto novog boksača, bivši teškaški prvak sukobit će se s jednom od najopasnijih životinja na svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U srijedu je Discovery Channel otkrio kako će njihov popularni "Tjedan morskih pasa" ili  "Shark Week" svoj vrhunac imati u borbi Mikea Tysona i velike bijele psine. 

TKO TU KOGA ZBUNJUJE? 12 činjenica koje sigurno niste znali o napadima morskih pasa

Tyson Vs. Jaws: Rumble on the Reef je specijal koji će se emitirati 9. kolovoza u 3 sata ujutro po našem vremenu. 

Naravno, tko bi lud bez razloga pristao na ovako nešto. Zato je i legendarni Tyson našao razlog pa će u zagrljaj velike bijele psine "u ime istraživanja", kažu iz Discovery Channela.

Kako bi sve bilo što sličnije pravoj, uzbudljivoj borbi, puno ushićenja i iščekivanja, voditelj u ringu će biti ikona tog posla - Michael Buffer.

POGLEDAJTE NAJAVU:

- Sa slavnim voditeljem Michaelom Bufferom, ova dvojica teškaša će se boriti pod vodom gdje će Mike Tyson pokušati tehničkim nokautom srušiti veliku bijelu psinu, sve u ime istraživanja - kažu.

Iako nema puno detalja o ovoj borbi, Tyson je rekao da je prihvatio ovaj izazov kako bi prebrodio svoj strah od povratka u ring.

FLOYD U PROBLEMU Mayweather u ringu već za koji tjedan? Prvo mora doći u Japan

- Ovo mi je jednako povratku u ring i pobjedi nad tim strahom povratka s 54 godine - pojasnio je.

- Naučio sam iz ovog iskustva snimanja Shark Weeka da sve što me straši i dalje mogu pobijediti. I dalje se mogu suprotstaviti svemu što bi me moglo spriječiti u ostvarivanju mojih životnih ciljeva i moje životne misije dostizanja najvišeg potencijala u životu koji će me dovesti bliže Bogu - rekao je Tyson. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • japanokinezjapano 21.07.2020.

    Tako ti to dođe kada nemaš dolara u đepu.

  • 17.07.2020.

    Najbolji si boksac ikad ali ovu ces bitku popusiti

  • BlackRonsky 17.07.2020.

    Kao prvo - glupo je. Ovako glupu ideju samo amerikanci mogu smisliti. Kao drugo, ako se već bori sa životinjom, neka se bori sa gorilom, za koju je isto tvrdio da ju može nokautirati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare