Sport

Komentari 10

Ne, nije šala: Mike Tyson borit će se protiv velike bijele psine!

Ne, nije šala: Mike Tyson borit će se protiv velike bijele psine!

Naučio sam iz ovog iskustva da sve što me straši i dalje mogu pobijediti. I dalje se mogu suprotstaviti svemu što bi me moglo spriječiti u ostvarivanju mojih životnih ciljeva, kaže Tyson

Mike Tyson (54) je spreman za novu borbu, ali umjesto novog boksača, bivši teškaški prvak sukobit će se s jednom od najopasnijih životinja na svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

U srijedu je Discovery Channel otkrio kako će njihov popularni "Tjedan morskih pasa" ili  "Shark Week" svoj vrhunac imati u borbi Mikea Tysona i velike bijele psine. 

Tyson Vs. Jaws: Rumble on the Reef je specijal koji će se emitirati 9. kolovoza u 3 sata ujutro po našem vremenu. 

Naravno, tko bi lud bez razloga pristao na ovako nešto. Zato je i legendarni Tyson našao razlog pa će u zagrljaj velike bijele psine "u ime istraživanja", kažu iz Discovery Channela.

Kako bi sve bilo što sličnije pravoj, uzbudljivoj borbi, puno ushićenja i iščekivanja, voditelj u ringu će biti ikona tog posla - Michael Buffer.

POGLEDAJTE NAJAVU:

- Sa slavnim voditeljem Michaelom Bufferom, ova dvojica teškaša će se boriti pod vodom gdje će Mike Tyson pokušati tehničkim nokautom srušiti veliku bijelu psinu, sve u ime istraživanja - kažu.

Iako nema puno detalja o ovoj borbi, Tyson je rekao da je prihvatio ovaj izazov kako bi prebrodio svoj strah od povratka u ring.

- Ovo mi je jednako povratku u ring i pobjedi nad tim strahom povratka s 54 godine - pojasnio je.

- Naučio sam iz ovog iskustva snimanja Shark Weeka da sve što me straši i dalje mogu pobijediti. I dalje se mogu suprotstaviti svemu što bi me moglo spriječiti u ostvarivanju mojih životnih ciljeva i moje životne misije dostizanja najvišeg potencijala u životu koji će me dovesti bliže Bogu - rekao je Tyson. 

Najčitaniji članci