Obavijesti

Sport

Komentari 2

Mayweather u ringu već za koji tjedan? Prvo mora doći u Japan

Mayweather u ringu već za koji tjedan? Prvo mora doći u Japan

Veteran do Zemlje izlazećeg sunca ne može niti svojim privatnim avionom, ali organizatori ne odustaju od borilačkog spektakla 9. kolovoza u Pia Areni u Yokohami, makar popunili samo pola od 10.000

VIDEO

Čim Floyd Mayweather (43) kaže dvije riječi, bilo gdje se pojavi barem na pola minute ili bilo što objavi na društvenim mrežama, svijet boksa i borilačkih vještina se zaustavlja i priča o slapovima milijuna koji bi se mogli zaraditi oko borca čiji nadimak je - The Money. Novac. Oko toga se sve vrti.

POGLEDAJTE VIDEO: Floyd se redovito hvali s gomilama casha

Pokretanje videa...

00:15

Već duže kruže glasine kako Mayweather, unatoč preko milijardu dolara zarade u karijeri, ima financijskih problema. U mirovini je od 2017. kada je u ekshibiciji (boksačkoj) pobijedio UFC zvijezdu Conora McGregora (32).

Nakon toga kratko se pojavio u organizaciji japanskog RIZIN-a, tri puta na pod poslao početnika Tenshina Nasukawu pa na brzinu u džep spremio još 10 milijuna.

Kasnije je u nekoliko navrata isticao kako je spreman vratiti se ako netko organizira novu seriju ekshibicijskih borbi, ali: samo ako je u pitanju 'mega-novac'. Neko je vrijeme čak i UFC-šef Dana White podgrijavao priče u borbe sa McGregorom i Khabibom Nurmagomedovim, a Japanci su se potrudili kako bi 9. kolovoza doista organizirali neki borilački spektakl.

Ali... Pandemija korona virusa sve je zaustavila i stavila na čekanje. UFC se cijeli preselio na Bliski istok i svoj 'Fight Island' gdje se borbe održavaju bez publike, a Japan je zatvorio svoje granice.

Mayweather do Zemlje izlazećeg sunca ne može niti svojim privatnim avionom, ali šefovi RIZIN-a nadaju se kako će se i to promijeniti te ne odustaju od borilačkog spektakla 9. kolovoza u Pia Areni u Yokohami pa makar popunili samo pola od 10.000 mjesta kapaciteta.

Ime protivnika još se ne zna. Ako bi Amerikanac uspio doći do Japana, već ni našli nekoga spremnog ući u ring s veteranom i zaraditi koji milijun (zna se kome uvijek ide ogromna većina love).

Mayweather je pretrpio dva teška gubitka tijekom ove posebno teške 2020. godine. Najprije je preminula njegova bivša partnerica i majka njihovo troje djece, Josie Harris, a nedugo potom i boksačev ujak te negdašnji trener Roger Mayweather.

No Floyd je ostao trenirati u svojoj dvorani u Las Vegasu svako toliko puštajući medije da vide u kojoj je fazi priprema i time stalno podgrijavao nadu u povratak u ring. Izgleda da lova zaista jest dovoljno velika i da bi Mayweathera 9. kolovoza opet mogli vidjeti u akciji.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu