To je to što me zanima!

'Ne tražimo alibije, naši ubačaji su pronalazili njihove stopere'

Imali smo mi svojih šansi, ali imao je i Belupo. Kad smo poveli 1-0, trebali smo u nekoliko obećavajućih situacija reagirati bolje i osigurati si pobjedu, privesti susret kraju, rekao je trener Riječana nakon utakmice
Vidi originalni članak

Rijeka je remijem (1-1) protiv Slaven Belupa na Rujevici ispustila dva vrlo važna boda u borbi za četvrtu poziciju u HNL-u. Doduše, bodom su došli na tu poziciju, ali Hajduk ima dvije utakmice manje s kojima može eventualno prestići Riječane.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sigurno je da smo u pripremi mislili isključivo na tri boda. Jesu, bili su teški uvjeti, pogotovo u prvom poluvremenu, ali ne želimo alibije. Jer podjela je bodova na kraju realan ishod - rekao je trener Riječana.

RIJEKA - SLAVEN 1-1 Slavenu bod u kaljuži Rujevice!

Slaven je imao bolje šanse za vodstvo do kojeg je u konačnici došla Rijeka, ali nedostajalo je mirnoće u ključnim trenucima. 

- Imali smo mi svojih šansi, ali imao je i Belupo. Kad smo poveli 1-0, trebali smo u nekoliko obećavajućih situacija reagirati bolje i osigurati si pobjedu, privesti susret kraju.

- Nedostajalo nam je kvalitetnih rješenja u zadnjih 30 metara. Kad bismo došli u situaciju pred zadnje dodavanje, onda nije bilo prave lopte, a ubačaji s boka (osim jednog, kod gola) nisu pogađali naše napadače nego njihove stopere.

KOMENTAR Neće pa neće: Rijeka u HNL-u bez pobjede kod kuće 125 dana

Iste će se momčadi boriti na terenu i u srijedu (17. ožujka) u zaostaloj utakmici 7. kola.

- Moramo biti bolji prema naprijed. I za pet dana će u Koprivnici biti teško kao danas na Rujevici. Na nama je da preuzmemo više inicijative prema naprijed i dominiramo s dalekom kvalitetnijim protokom lopte koji onda donosi i više šansi.

NOVOSTI S KVARNERA Rijeka dobila sjajan ždrijeb u Kupu, stižu Labrović i Ampem!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Sangajac 13.03.2021.

    Tatica obećao kup, pa prvenstvo više nije zanimljivo...

  • 13.03.2021.

    kad bi iz Rijeckog tima izvadili Dinamovce Rijeka se nebi odrzala ni u drugoj ligi

  • 13.03.2021.

    ja dinamovac navijam da Hajduk jednu zaostalu tekmu pobjedi i zauzme 4to mjesto i da navijam da Hajduk protiv mog Dinama izgubi

Komentiraj...
Vidi sve komentare