LIVE UŽIVO Rijeka - Slaven Belupo, 1. HNL, live prijenos | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 141

Slavenu bod u kaljuži Rujevice!

Slavenu bod u kaljuži Rujevice!

Rijeka i Slaven odigrali su na Rujevici prvu utakmicu 25. kola 1. HNL, a po teškom pljusku bolje se snašla Rijeka koja je povela preko Andrijaševića. No, čim je kiša stala Belupo je izjednačio preko van Bruggena

Rijeka ponovno nije uspjela pobijediti na Rujevici! Ovog puta bod je uspio osvojiti Slaven Belupo. Koprivničani su odigrali vrlo hrabru utakmicu i zasluženo došli do remija 1-1, a mogli su i do pobjede.

Neće pa neće: Rijeka u HNL-u bez pobjede kod kuće 125 dana
Neće pa neće: Rijeka u HNL-u bez pobjede kod kuće 125 dana

Kiša je pljuštala. Inače brzi teren na Rujevici dobio je još veće ubrzanje, a mjestimično su lokve zaustavljale protok lopte. Vrlo teški uvjeti, ali kako jednima, tako i drugima.

U 25. kolu 1.HNL sastali se Rijeka i Slaven

Slaven je odlično otvorio utakmicu te su mogli do ranog vodstva preko Knolla, ali pokušaj njemačkog napadača zaustavio je Nevistić. Imala je i Rijeka svoje pokušaje, ali ništa konkretno. 

Gosti iz Koprivnice bili su bolja momčad u prvom poluvremenu, i ne bi bilo nikakvo iznenađenje da je Stipićeva momčad otišla s prednošću na predah.

Ako ne zabiješ, vjerojatno ćeš ga primiti. Pa je tako Rijeka bila ta koja je zabila prvi gol na utakmici. Murić je za rođendan odlučio počastiti pa je prekrasno pronašao najvišeg u skoku kapetana Franka Andrijaševića koji je rutinskim trzajem zabio pokraj nemoćnog Filipovića. 

U 25. kolu 1.HNL sastali se Rijeka i Slaven

Riječani su očekivali da će mirno privesti utakmicu kraju, ali nebo je imalo drugačije planove. Kiša je stala, a Belupo počeo stvarati još bolje prilike. 

'Stipić nas je nabrijao izjavom, a posebno kapetana Ademija'
'Stipić nas je nabrijao izjavom, a posebno kapetana Ademija'

Jednu je takvu stoper van Bruggen pretvorio u gol. Lulić mu je s desne strane dao odličnu povratnu loptu, a ovaj nije pucao posebno dobro, ali dovoljno da matira Nevistića budući da golman Rijeke i nije mogao najbolje vidjeti loptu od napadača Slavena. Domaćin je tražio nedozvoljenu poziciju, ali sudac je pokazao - na centar.

U 25. kolu 1.HNL sastali se Rijeka i Slaven

Rijeka je remijem došla na četvrto mjesto koje bi moglo (a i ne mora) voditi u Europu sljedeće sezone, ali Hajduk ima dvije utakmice za odigrati kako bi ih eventualno izgurao s te pozicije.  U tom će slučaju Riječani svoju novu europsku priču morati tražiti izravno osvajanjem Rabuzinova sunca.

Kad je Rijeka dala gol u HNL-u i zadnji put pobijedila kod kuće?
Kad je Rijeka dala gol u HNL-u i zadnji put pobijedila kod kuće?
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
25. kolo 1.HNL: Rijeka-Slaven Belupo 18.00 , Rujevica, Rijeka
Rijeka
Andrijašević 52'
1 : 1
Slaven
van Bruggen 76'
Sortiranje događaja
90+

GOTOOVOOO JEEE. Rijeka nije uspjela na Rujevici pobijediti Slaven Belupo i gosti su uzeli vrlo važan bod u bijegu od zone ispadanja, dok se Rijeka udaljava od Europe.

90+'

Uhh. Odlično je podvalio Murić za Tomečaka, ali ovaj nije uspio probiti prvog u bloku s desne strane. Rijeka će imati posljednji korner na utakmici.

90'

Bez konkrenijih prilika u posljednjim minutama utakmice. Imat ćemo još tri minute sudačke nadoknade.

84'

Mogao je sad Slaven do potpunog preokreta, ali Galešić još jednom spriječava Knollovu veliku šansu.

82'

Evo nam i odličnog pokušaja Mudražije nakon hrabrog prodora, ali Filipović brani njegov udarac s 20-ak metara.

Komentari 141