Obavijesti

Sport

Komentari 165

Neće pa neće: Rijeka u HNL-u bez pobjede kod kuće 125 dana

Neće pa neće: Rijeka u HNL-u bez pobjede kod kuće 125 dana
4

Rijeka- Slaven Belupo 1-1! Bijeli su u prvenstvu dali gol nakon 494 minute, ali Koprivničanci s Kvarnera 100% zasluženo nose, možda i opstanka vrijedni, silno dragocjeni bod

VIDEO

Rijeka na Rujevici u Prvoj HNL nije pobijedila duže od četiri mjeseca (kad je pala Lokomotiva koju je vodio: Goran Tomić), a Belupo u Rijeci nije pobijedio od 2009. (aktualni izbornik Dalić je prije 12 godina bio bolji od Vulića, 3-2).

POGLEDAJTE VIDEO: Tomić prije utakmice

Pokretanje videa...

Tomić prije Belupa 02:00

Belupo je u prethodna četiri dvoboja s Rijekom doživio sva četiri poraza, a Rijeka je do večeras bilježila tri uzastopne HNL 'nule' i četiri prvenstvene utakmice bez postignutog pogotka pa je prije utakmice i teoretski sve bilo otvoreno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naravno, s imperativom na riječkim leđima. Zbog pozicije na tablici, zbog kvalitete igračkog kadra, lova na europski plasman i rezanja nevesele HNL-serije. I 'bijeli' su uspjeli, ali uz puno muke i poneki - koprivnički zicer.

Slavenu bod u kaljuži Rujevice!
Slavenu bod u kaljuži Rujevice!

Goran Tomić je po kvarnerskom prolomu oblaka od prve minute na travnjak/bazen poslao Drmića na 'devetki', a umjesto kartoniranih Galovića i Vukčevića u vatru gurnuo tinejdžera Galešića (dobar) kao stopera i Štefulja na lijevog 'beka'.

I Belupo je u gotovo pa nemogućim uvjetima odigrao hrabro, radio Rijeci probleme, a Nevistić nekoliko puta spašavao 'bijele'. Drmić nikako da zabije svoj prvi gol u bijelom dresu, nikako da se špina otvori...

U 25. kolu 1.HNL sastali se Rijeka i Slaven

Pa je dugi riječki post bez gola prekinuo kapetan i najbolji strijelac Franko Andrijašević, glavom na fantastičnu asistenciju Roberta Murića u 51. i to je bio prvi gol Rijeke u HNL-u nakon: 494 minute.

Bio je to Frankov deveti gol u prvenstvu. Tomić ima tri igrača sposobna riješiti utakmicu klasom, nogometnim instinktom i potezom van šablone: Franka, Murića i Drmića.

U 25. kolu 1.HNL sastali se Rijeka i Slaven

Ali ni večeras se nije napravilo dovoljno za trijumf i crna riječka serija bez domaće pobjede u HNL-u nastavljena je i u utakmici koju se moralo dobiti pa se sada razvukla na - 125 dana.

Belupu svaka čast. Damian van Bruggen je golom u 75. minuti 'osvetio AZ-ov poraz na Rujevici'. Koprivničanci su svoj bod na Rujevici zaslužili pristupom, igrom i stvorenim šansama. Bod koji bi mogao biti vrijedan ostanka u ligi.

'Iz Canberre na Kvarner, u kraj mojih djedova, tu sam prvi put dotaknuo snijeg. Idol? Modrić'
'Iz Canberre na Kvarner, u kraj mojih djedova, tu sam prvi put dotaknuo snijeg. Idol? Modrić'

Rijeka je, pak, prosula još dva potencijalno europska boda. Preskočila je Hajduk, ali sa samo jednim bodom više, a Splićani imaju dvije utakmice manje.

Za četiri dana: opet Belupo - Rijeka, ali ovaj put u Koprivnici, odgođena utakmica 16. kola. Gdje god i s kim god igrali Riječanima je svaka sljedeća kao - kvalifikacijska za Europu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 165
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...