To je to što me zanima!

Ne želite me? Dobro, idem ja u Katar! Mandžo pred odlaskom

Mario Mandžukić nije pozvan na gostovanje Juventusa kod Fiorentine, a razlog nije ozljeda ili neslaganje s trenerom Sarrijem nego činjenica da pregovara o odlasku iz kluba. Karijeru bi mogao nastaviti u Kataru
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić nije pozvan na utakmicu protiv Fiorentine, a razlog su - pregovori s novim klubom! Talijanski Goal piše da Mandžukić pregovara o detaljima s neimenovanim katarskim klubom i uskoro će napustiti "staru damu".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski napadač je u Juventusu od 2015. godine, a otkako je doselio u Torino postao je prava ikona kluba. Prošle je sezone bio i jedan od kapetana, neizostavljiv u napadu uz Cristiana Ronalda.

Ali, onda je iz kluba otišao Massimiliano Allegri, a novi trener Maurizio Sarri je šokirao odlukom da Mandžukića ne prijavi za utakmice u Ligi prvaka ove sezone. U prve dvije utakmice u Serie A ga je ostavio na klupi.

Sada se nije našao na popisu igrača za utakmicu s Fiorentinom koja se igra na stadionu Artemio Franchi u subotu. Razlog nije nikakva ozljeda, pa čak ni Sarrijevo nepovjerenje, nego pregovoru s Katarima, tvrde Talijani. 

Međutim, u igri za Mandžu nisu samo Katarani, već i Los Angeles FC. Pa bi karijeru mogao nastaviti i u MLS-u.

Među deset najplaćenijih igrača Serie A

Juventus je Mandžukića 2015. godine kupio od Atletico Madrida za 21 milijun eura, a član naše srebrne generacije iz Rusije je među deset najplaćenijih igrača u Serie A. Ove sezone bez ijedne odigrane minute. Plaća mu je šest milijuna eura bruto, ali ni ona nije mogla Mandžukića zadržati u klubu. Jer Mario nije tip igrača, a ni čovjeka koji je spreman spremati milijune u džep i za to vrijeme sjediti na klupi.

Nema sumnje da su mu i Katari ponudili primamljiv ugovor, ali razlika u odnosu na Juventus je ogromna - tamo ga žele i tamo će na terenu biti u svakoj utakmici. I sigurno, najveća zvijezda momčadi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • RoyBean 14.09.2019.

    Jedino što Sarri zna je pušenje.

  • lovac_u_mutnom 13.09.2019.

    Ako vec ides za lovom idi za $$$ ....

  • cinquina 13.09.2019.

    Ne zbog Mandze....ali Sarri je gubitnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare