Obavijesti

Sport

Komentari 49

Ne želite me? Dobro, idem ja u Katar! Mandžo pred odlaskom

Ne želite me? Dobro, idem ja u Katar! Mandžo pred odlaskom
1

Mario Mandžukić nije pozvan na gostovanje Juventusa kod Fiorentine, a razlog nije ozljeda ili neslaganje s trenerom Sarrijem nego činjenica da pregovara o odlasku iz kluba. Karijeru bi mogao nastaviti u Kataru

VIDEO

Mario Mandžukić nije pozvan na utakmicu protiv Fiorentine, a razlog su - pregovori s novim klubom! Talijanski Goal piše da Mandžukić pregovara o detaljima s neimenovanim katarskim klubom i uskoro će napustiti "staru damu".

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

Hrvatski napadač je u Juventusu od 2015. godine, a otkako je doselio u Torino postao je prava ikona kluba. Prošle je sezone bio i jedan od kapetana, neizostavljiv u napadu uz Cristiana Ronalda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ali, onda je iz kluba otišao Massimiliano Allegri, a novi trener Maurizio Sarri je šokirao odlukom da Mandžukića ne prijavi za utakmice u Ligi prvaka ove sezone. U prve dvije utakmice u Serie A ga je ostavio na klupi.

Sada se nije našao na popisu igrača za utakmicu s Fiorentinom koja se igra na stadionu Artemio Franchi u subotu. Razlog nije nikakva ozljeda, pa čak ni Sarrijevo nepovjerenje, nego pregovoru s Katarima, tvrde Talijani. 

Međutim, u igri za Mandžu nisu samo Katarani, već i Los Angeles FC. Pa bi karijeru mogao nastaviti i u MLS-u.

Među deset najplaćenijih igrača Serie A

Juventus je Mandžukića 2015. godine kupio od Atletico Madrida za 21 milijun eura, a član naše srebrne generacije iz Rusije je među deset najplaćenijih igrača u Serie A. Ove sezone bez ijedne odigrane minute. Plaća mu je šest milijuna eura bruto, ali ni ona nije mogla Mandžukića zadržati u klubu. Jer Mario nije tip igrača, a ni čovjeka koji je spreman spremati milijune u džep i za to vrijeme sjediti na klupi.

Nema sumnje da su mu i Katari ponudili primamljiv ugovor, ali razlika u odnosu na Juventus je ogromna - tamo ga žele i tamo će na terenu biti u svakoj utakmici. I sigurno, najveća zvijezda momčadi.

Pokretanje videa...

00:31

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu