To je to što me zanima!

Novi derbi, novi sudac: Kad on sudi, Dinamo ne dobiva Hajduk

Igor Pajač sudio je u četiri derbija uz jednu pobjedu Hajduka i tri remija, a jedna utakmica je bila u Superkupu prošle godine boljim izvođenjem jedanaesteraca
Vidi originalni članak

Sudac Dario Bel isključio je trenera Hajduka Ivana Leku u porazu 'bilih' protiv Dinama u Superkupu (1-0), a odmah se povuklo pitanje tko će dijeliti pravdu na utakmici prvog kola HNL-a kad Hajduk opet dolazi na Maksimir, a bit će to sudac iz Sv. Ivana Zeline.

IĆI ĆE NA 'HLAĐENJE' Evo kakva kazna čeka Ivana Leku! Po istom je pravilniku HNS kaznio Dinamova trenera...

Igor Pajač sudio je u četiri derbija uz jednu pobjedu Hajduka i tri remija, a jedna utakmica je bila u Superkupu prošle godine boljim izvođenjem jedanaesteraca. Pomoćnici će mu biti Bojan Zobenica (Velika Gorica) i Ivan Mihalj (Velika Mlaka). U VAR sobi bit će Marin Vidulin (Kanfanar) i Kruno Šarić (Županja).

Dario Bel (Osijeka) bit će glavni sudac na utakmici Lokomotive i Istre 1961, na utakmici Rijeke i Rudeša pravdu će dijeliti Mateo Erceg (Pristeg), a prvu utakmicu na Pampasu između Osijeka Slaven Belupa sudit će Jakov Titlić (Potravlje). Na utakmici Gorice i Varaždina sudit će Duje Strukan (Split), dok će posljednju utakmicu kola suditi Ante Terzić (Podstrana).

 
Idi na 24sata

Komentari 97

  • Volim 69 keks 18.07.2023.

    Najbolje glavni sudac Leko pomoćnici Levaja i Kalinić

  • mislim 17.07.2023.

    Da čovjek radje ošteti Dinamo samo da mu ovi neprigovaraju zato što je iz Zeline

  • Mata10 17.07.2023.

    Nismo pobijedili kad Pajač sudi ali nismo ni izgubili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare