To je to što me zanima!

Nema Ronalda, ima problema! Juventus kiksao kod Beneventa

Juventus je prilično podcjenjivački pristupio utakmici protiv Beneventa, pa je tako trener Andrea Pirlo procijenio kako u ovoj utakmici može odmoriti svog najboljeg igrača Cristiana Ronalda
Vidi originalni članak

Aktualni talijanski nogometni prvak Juventus kiksao je u 9. kolu Serie A odigravši samo 1-1 (1-1) na gostovanju kod novaka u ligi Beneventa.

Juventus je prilično podcjenjivački pristupio utakmici protiv Beneventa, pa je tako trener Andrea Pirlo procijenio kako u ovoj utakmici može odmoriti svog najboljeg igrača Cristiana Ronalda, a na kraju mu se to podcjenjivanje osvetilo gubitkom dva boda.

POGLEDAJTE VIDEO: Cristiano u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gosti iz Torina poveli su pogotkom Morate (21) na asistenciju Chiese, no pred sam odlazak na odmor Letizia (45+3) je pobjegao obrani Juventusa i poravnao na 1-1. U drugom poluvremenu Juventus je stvorio tek jednu pravu priliku za pogodak, no Morata je promašio "zicer" glavom s pet metara. 

Upravo Morata je i u sudačkoj nadoknadi isključen zbog rasprave sa sucem.

Peti Juventus sada ima 17 bodova, kao i četvrta Roma koja je odigrala utakmicu manje. Tri boda više i utakmicu manje ima vodeći Milan, dok bod više imaju drugi Inter i treći Sassuolo koji su svoj susret 9. kola igrali ranije u subotu. Benevento je 12. sa 10 bodova koliko imaju i 10. Sampdoria te 11. Cagliari.

PERIŠIĆ IGRAO Inter bez Brozovića smlavio talijansko iznenađenje sezone

Inter je kao gost u Reggio Emiliji uvjerljivo slavio sa 3-0 (2-0). Susret je praktički bio riješen već u prvih 15-ak minuta nakon kojih je Inter već imao prednost od 2-0 golom Sancheza (4) i autogolom Chirichesa (14-ag), da bi konačni rezultat početkom nastavka postavio Gagliardini (60).

'VATRENI' JOŠ U IZOLACIJI Brozovićeva enigma: I nakon 15 dana pozitivan na korona virus

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić igrao je za Inter do 85. minute, dok je Marcelo Brozović propustio i ovaj susret zbog zaraze korona virusom.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • pfc 29.11.2020.

    Sterilni,bezidejni i bez grinte Juventus,po ko zna koji put poklonjeni gol itd....Dybala potpuno van forme,promasi cijeli gol za par metara,ne moze proc nikog,koliko samo krivih paseva,ajme..ugl,previse poklonjenih bodova i valjda ce se stvari ubrzo poslozit. FJ

  • pr1nce 29.11.2020.

    Donio Tudor malo dalmatinskog mentaliteta. Nadam se da ce ovaj puta talijansko prvenstvo biti bez sudackih poguranaca za Juve.

  • cicinakitu 28.11.2020.

    Juventusovom treneru je pomocnik tudor! Jel moramo dalje komentirati.?

Komentiraj...
Vidi sve komentare