To je to što me zanima!

'Nemam više nikakvih dvojbi, očekivanja su da prođemo...'

Rezultat će pokazati koliko će im značiti to što nisu igrali u ligi. Nekad donese plus, a nekad minus. Vi se od utakmice do utakmice psihološki pripremate i razmišljate o tome, rekao je Bjelica
Vidi originalni članak

Nakon dva remija zaredom, nogometaši Dinama otputovali su u Budimpeštu gdje ih čeka uzvratni susret trećeg pretkola Lige prvaka protiv mađarskog Ferencvaroša. Nenad Bjelica odmorio je najvažnije igrače u utakmici protiv Osijeka i maksimalno pripremio momčad na vruće gostovanje na Groupama Areni koja će krcata dočekati 'modre'. Prva utakmica završila je 1-1.

- Očekivanja su da prođemo u sljedeće kolo. Ekipa se dobro pripremila ovih nekoliko dana, bili su fokusirani, koncentrirani. Znaju da nismo dali svoj maksimum u prvoj utakmici. Vjerujem da će sutra biti puno bolje - rekao je Bjelica uoči puta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

On je nakon remija s Osijekom rekao kako im nekoliko dvojbi oko sastava, no ovaj put je riješio te dvojbe. Neće imati na raspolaganju jedino Moharramija i Andrića koji su ozlijeđeni.

- Zagorac je bio u treningu i on je unutar ovih 20 igrača. Svi su spremni. Nemam dvojbi, znam kako ćemo početi i kako ćemo igrati - kaže trener Dinama.

Ferencvaroš je imao jednu privilegiju u odnosu na Dinamo, a to je ta da su uspjeli odgoditi prvenstvo za vikend i spremni i odmorni dočekuju hrvatskog prvaka. No to nekad može biti plus, a nekad minus, kako i kaže sam Bjelica.

- Rezultat će pokazati koliko će im značiti to što nisu igrali u ligi. Nekad donese plus, a nekad minus. Vi se od utakmice do utakmice psihološki pripremate i razmišljate o tome. Ovako kada imate između još jednu utakmicu, uopće ne mislite o tome i uđete neopterećeniji u utakmicu - zaključio je trener 'modrih'.

Dinamo bi trebao igrati napadački, no to neće biti nimalo lako u grotlu Groupama Arene gdje je već i Hrvatska padala ove godine. Kapacitet stadiona od 22.000 mjesta trebao bi biti potpuno popunjen, no brzi gol bi sigurno utišao brojnu publiku i doveo Dinamo na korak od prolaska u playoff Lige prvaka.

Utakmica se igra u utorak od 20 sati, a pobjednik ovog susreta igrat će za ulazak u skupine protiv pobjednika između Maribora i Rosenborga (1-3).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 78

  • anto grabovac 13.08.2019.

    Pa normalno je da svaki sportista razmišlja pozitivno,onaj koji razmišlja drugačije ne treba da se bavi sportom,on je svjestan da su moguće nepredvidive okolnosti, na koje on ne može uticati!

  • Dragan KataGomercic 12.08.2019.

    jasam dinamovac kod nas u slavoniji se kaze obecanje ludom radovanje

  • 12.08.2019.

    Koliko god teško i vruće bilo nema lako ćemo. Moramo zabiti gol i onda nema povlačenja nego ići po još jedan gol.Držim vam palčeve za prolaz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare