To je to što me zanima!

Nestvaran doček: 'Briga nas za Teodosića, imamo Stipčevića!'

Ispred ulaza u dvoranu dočekala ga je velika skupina navijača uz pjesmu "baš nas briga za Teodosića, kad imamo Stipčevića". Rok je bio iznenađen, a videozapis podijelo je na svojem Twitteru
Vidi originalni članak

Nova sezona talijanskog prvenstva ponudit će poslasticu za sve ljubitelje europske košarke. U nadolazećoj sezoni Lega A ponovno će se gledati najveći gradski derbi talijanskog prvenstva nakon što se Fortitudo Bologna vratio u prvu ligu.

Jedini klub koji je 2008/09 krenuo u sezonu bez sponzorskog ugovora na kraju je tada ispao iz lige. A budući da su mu financijski problemi gorili pod petama, zahtjev za nastupom u drugoj ligi mu je odbijen i velikan talijanske košarke dodirnuo je dno.

Ispao je u treću, neprofesionalnu ligu iako je to velikan s kojim je Jasmin Repeša 2004. godine igrao finale Eurolige protiv Maccabija. Bio je to veliki šok za Italiju, za europsku košarku, no Fortitudo se sada vratio u prvu ligu i na pravom je putu.

U krizi je bio i Virtus Bologna, koji se prvi uspio iščupati iz nevolja. A za novu sezonu sastavio je megamomčad pod srpskim trenerom Sašom Đorđevićem. Tako mu je najzvučnije pojačanje Miloš Teodosić, koji se vraća u Europu nakon neuspješne epizode u NBA ligi.

No, to je ništa naspram pojačanja Fortituda! Tamo je prava ludnica jer je stigao Rok Stipčević, a ni sam hrvatski reprezentativac nije mogao očekivati niti poželjeti bolju dobrodošlicu od one koju je dobio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ispred ulaza u dvoranu dočekala ga je velika skupina navijača uz pjesmu "baš nas briga za Teodosića, kad imamo Stipčevića".

Rok je bio iznenađen, a videozapis podijelio je na svojem Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • lovac_u_mutnom 10.08.2019.

    Trebao Stipcevic u Lakerse, kod LeBrona, al ovi bili brzi.

  • 10.08.2019.

    Jel realno porediti njih dvojicu?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare