To je to što me zanima!

Nesuđeni protivnik Ante Delije slavio u devetoj borbi u nizu!

Francuz je slavio jednoglasnom odlukom protiv godinu dana starijeg, ali puno iskusnijeg Volkova iza kojeg su 42 profesionalne borbe u MMA karijeri
Vidi originalni članak

Ciryl Gane (31, 9-0) slavio je u glavnoj borbi večeri UFC-ovog Fight Nighta protiv neugodnog Rusa Alexandera Volkova (32, 33-9) i tako potvrdio da se radi o nadolazećoj teškaškoj sili koja će uskoro napasti vrh kategorije.

Francuz je slavio jednoglasnom odlukom protiv godinu dana starijeg, ali puno iskusnijeg Volkova u svojoj devetoj profesionalnoj borbi te ostao stopostotan!

POGLEDAJTE PRVO ČETVRTFINALE ARMAGEDONA:

Borba je u dvije uvode runde bile ravnopravna, a onda je Gane ubacio i brzinu više i nanio Rusu deveti poraz u karijeri.

Podsjetimo, Ciryl Gane se u listopadu prošle godine trebao boriti s Cro Copovim učenikom Antom 'Hodajućom nevoljom' Delijom na Fight Islandu u Abu Dhabiju, ali sve je propalo u posljednji trenutak jer je PFL obavijestio UFC kako je hrvatski borac još uvijek ugovorom vezan za njihovu organizaciju. Delija je jučer rano ujutro po lokalnom vremenu izborio polufinale milijun dolara vrijednog PFL-ovog turnira.

- Ponosan sam na ovu borbu i što sam dijelio oktogon s ratnikom poput Aleksandra Volkova. Bilo je teško, ali potvrdilo je da sam tu, uz najbolje borce svijeta. Neka novo poglavlje počne - napisao je Gane na društvenim mrežama.

Kada već u toj borbi nije bilo nokauta, publiku je barem ispoštovao Tanner Boser koji je Ovincea St. Preuxa poslao koljenom na spavanje, a onda ga dovršio 'Ground and Poundom'.

UFC Fight Night, rezultati glavnog dijela programa:

Ciryl Gane def. Aleksandar Volkov (jednoglasna sudačka odluka)
Tanner Boser def. Ovince St. Preux (KO, R2 2:31)
Timur Valiev def. Raoni Barcelos (većinska sudačka odluka)
Andre Fili vs. Daniel Pineda (No contest)
Tim Means def. Nicolas Dalby (jednoglasna sudačka odluka)
Renato Moicano def. Jai Herbert (predaja, gušenje, R2 4:34)

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NIKE 27.06.2021.

    Kakav Delija molim vas. Dečko jeste srčan, kao i većina naših boraca ali daleko je to od prave UFC klase. Kruže legende da je i Mirko ondje bio ležeći policijac ali mu to ego još nije rekao.

  • japanokinezjapano 27.06.2021.

    Tu se ne zna ko pije, a ko plaća.

  • bedak11 27.06.2021.

    Mora dobiti priliku za pojas protiv ngannua, ovisno kako se odigra situacija s lewisom/jonesom. Ako Jones nece, onda lewis, ako lewis nece, onda jones, ako oboje nece ili ce se boriti medusobno kao sto je bilo govora, onda odmah gane. A sto se tice delije, gane bi ga ugasio u prvoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare