To je to što me zanima!

Neuništivi Zanetti: Želim ostati u Interu i produljiti svoj ugovor

Želio bih produljiti ugovor i ostati u Interovoj obitelji. Sanjao sam trenutak u kojem ću se vratiti na teren i to mi se ostvarilo protiv Livorna, rekao je sjajni Javier Zanetti (40)
Vidi originalni članak

Za Inter je nakon 200 dana odsutnosti zbog ozljede Ahilove tetive, ponovno zaigrao neuništivi kapetan, 40-godišnji Javier Zanetti. Sjajni Argentinac protiv Livorna u 12. kolu (2-0) nastupio je 604. put za Inter u talijanskom nogometnom prvenstvu. Ukupno ima preko 800 utakmica za "nerazzurre" i ne misli stati na tome. 

- Želio bih produljiti ugovor i ostati u Interovoj obitelji. Sanjao sam trenutak u kojem ću se vratiti na teren i to mi se ostvarilo protiv Livorna. Bila je to utakmica prepuna emocija - rekao je neuništivi Javier Zanetti za službenu stranicu kluba.

U susretu protiv Livorna odlično je igrao i naš Mateo Kovačić. Interova desetka maestralno je asistirala za Yutoa Nagatomu koji je zabio za 2-0.

<<<Kovačić fantastično asistirao i oduševio Zvonimira Bobana>>>

Idi na 24sata

Komentari 45

  • danijel1908 13.11.2013.

    veliki javier....il capitano...il tractore...jos jednu sezonu i skinuti maldinija s prvog mjesta po broju najvise odigranih utakmica u serii A....malo ljudi zna par cinjenica o javieru,covjek se u zivotu nije napio,dok je sezona on nikad ne ide spavati poslije 10 il 11 sati...2 il 3 tjedna poslije njegovog puknuca ahilove tetive i kobe brayantu je isto pukla tetiva...javier je se vratio i sperman je kao i prije a kobijev povratak je pod misterijom....JZ4 <3

  • cash fever 13.11.2013.

    još uvijek spremniji nego većina 30 i 20 godišnjaka

  • vedii888 13.11.2013.

    Legenda Intera

Komentiraj...
Vidi sve komentare