To je to što me zanima!

Neviđena ludnica u Torinu: Juve slavio! Perišić skrivio penal za pobjedu, Brozović pocrvenio

Pet golova palo je u 'derbiju Italije', isključen je po igrač sa svake strane od kojih je jedan bio Marcelo Brozović. Pirlo je izvadio Ronalda iz igre, a Juventus je penalom srušio Inter i ostao u utrci za Ligu prvaka
Vidi originalni članak

Nogometaši Juventusa su u potpunoj ludoj završnici pobijedili Inter 3-2 nakon što su cijelo drugo poluvrijeme igrali s desetoricom i ostali u utrci za Ligu prvaka! Tri penala, pet golova, dva crvena kartona od kojih je jedan dobio naš Marcelo Brozović, nekoliko intervencija VAR-a, trenutak kada Andrea Pirlo iz igre vadi Cristiana Ronalda... Derbi Italije bio je za prste polizati.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Juventus je poveo pogotkom Cristiana Ronalda u 24. minuti. Handanović mu je obranio udarac s bijele točke, ali je Portugalac bio na odbijenoj lopti i ispravio propušteno. Penal je dosuđen i na drugoj strani, a u 35. minuti ga je u izjednačenje na 1-1 pretvorio Romelu Lukaku. U završnim sekundama prvog dijela Juan Cuadrado je preciznim udarcem ponovno donio vodstvo domaćinu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video Ronaldova penala možete pogledati OVDJE, najstrožu kaznu Lukakua OVDJE, a Cuadradova gola OVDJE.

Juventus je od 55. minute igrao s igračem manje nakon što je drugi žuti karton zaradio Betancur i odlučio se braniti. Andrea Pirlo izvadio je Cristiana Ronalda iz igre u 70. minuti. Prizor koji se zaista ne viđa često. Ronaldo je pognute glave izašao iz igre, a zamijenio ga je Alvaro Morata.

Juventusovi igrači su još dvaput zatresli mrežu i u nastavku utakmice. U 83. minuti je Chiellini bio u srazu s Lukakuom kad se od njega lopta odbila u Juventusovu mrežu za izjednačenje na 2-2. Sudac Calvarese prvotno je svirao prekršaj u napadu, ali je nakon pregleda VAR-a dosudio gol za Inter pošto je Chiellini povlačio Lukakua i krivac za faul bio jednako kao i Belgijac. Klasično 'remplanje'.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Pet minuta poslije Cuadrado je u kontaktu s Ivanom Perišićem izborio penal i sam ga pretvorio u konačnih 3-2.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video Perišićeva penala i gola možete pogledati OVDJE.

Perišić je odigrao drugo poluvrijeme za Inter, a Marcelo Brozović je bio na terenu kroz cijelu utakmicu u čijoj je završnici zaradio dva žuta kartona pa je za njega ova klupska sezone završila.

POGLEDAJTE VIDEO Majstorski gol Pašalića! Poslao čuvara po 'ćevape' pa zakucao, Atalanta u drami osigurala LP

Bio je to treći poraz Intera i 22 pobjeda Juventusa koji si je njome povećao izglede za plasman u Ligu prvaka, uz novog prvaka i drugoplasiranu Atalantu koja je pobjedom u Genovi osigurala mjesto među prve četiri momčadi na kraju sezone. 

Borba za europska mjesta bit će tijesna do samog kraja.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • cimioko 16.05.2021.

    Prvak Italije u Primeri da nastupa nebi uhvatio EL !

  • petar8 16.05.2021.

    Sramota od suđenja. Ovome dozivitno zabraniti da sudi. Sto lik napravi od utakmice je strasno. Ovo samo pokazuje da je VAR prevara,nista ne pomaze.tko hoce krast taj ce krast i dalje i jos lakse. Kad hoces penal odes na var i nađes nekakav kontakt u 16,kad se netko baci kao cuardado,onda ga okrecis i ne gledas var.

  • 15.05.2021.

    Dobra utakmica Juventusa s puno volje,želje,trke......Da su ovako igrali cijelu sezonu nebi se sad borili za top 4.

Komentiraj...
Vidi sve komentare