Obavijesti

Sport

Komentari 9

Majstorski gol Pašalića! Poslao čuvara po 'ćevape' pa zakucao, Atalanta u drami osigurala LP

Majstorski gol Pašalića! Poslao čuvara po 'ćevape' pa zakucao, Atalanta u drami osigurala LP

Pašalić je u pravoj golijadi protiv Genoe stigao do svojeg šestog pogotka ove sezone u Serie A, a strijelac u bitnoj pobjedi Spezije bio je i Martin Erlić. Spezia je izborila ostanak u elitnom rangu talijanskog nogometa

VIDEO

Nogometaši Atalante su u ludoj utakmici srušili su Genou 3-4 na gostovanju u okviru 37. kola Serie A, a strijelac četvrtog pogotka bio je hrvatski reprezentativac Mario Pašalić.

Momčad Gian Piera Gasperinija tako je kolo prije kraja prvenstva osigurala Ligu prvaka iduće sezone.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači ludi za Pašalićem

Pokretanje videa...

00:05

Pašalić je ušao odmah na početku drugog poluvremena pa pet minuta kasnije stigao do pogotka. Akciju ranije pokušao je proigrati suigrača na krilu, no obrana Genoe odlično je reagirala pa je lopta stigla skroz do zadnje linije Atalante. Krenuo je novi pohod, ovaj put preko desnog krila nakon čega je Mirančuk sjajno pronašao Pašalića na drugoj strani, Hrvat se riješio čuvara pa u 51. minuti pogodio na prvu stativu pored nemoćnog Marchettija.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Bio je to Marijev šesti gol u sezoni i svih šest zabio je u Serie A. U učinak je ugradio i tri asistencije od čega su dvije bile u talijanskom prvenstvu, a jedna u Ligi prvaka protiv Ajaxa.

Inače, Atalanta je u vodstvo stigla u 9. minuti preko Duvana Zapate da bi Ruslan Malinovskij u 26. povisio na 2-0. Gosens je u 44. zabio za 3-0 i miran odmor na poluvremenu.

Neposredno prije Pašalićeva gola u nastavku utakmice, Genoa je uspjela smanjiti na 3-1 preko Šomurodova u 49. minuti, a Pandev je u 67. s bijele točke pogodio za 4-2.

A za neizvjesnost u posljednjim trenucima pobrinuo se Šomurodov svojim drugim golom. U 84. minuti zabio je za 4-3!

Ipak, 'božica' je uspjela izdržati do kraja i kolo prije kraja prvenstva osigurala je nastup u Ligi prvaka iduće sezone. Petoplasirani Juventus ju nakon pobjede nad Genoom ne može prestići.

Marko Pjaca odigrao je cijelu utakmicu za Genou dok Milan Badelj nije konkurirao za nastup zbog ozljede.

U drugoj utakmici subotnjeg programa, Spezia je osigurala ostanak domaćom pobjedom nad Torinom 4-1. Saponara (19) i Nzola u 41. minuti iz penala bili su strijelci za domaću momčad u prvom poluvremenu. Belotti je s bijele točke (53) smanjio na 2-1, da bi novim pogotkom Nzole (74) i hrvatskog braniča Martina Erlića (84), koji je u igru ušao u 77. minuti, Spezia došla do uvjerljive pobjede.

Bivši stoper Hajduka Ardian Ismajli odigrao je svih 90 minuta. Inače je standardan član prve postave i igra vrlo dobru sezonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica