To je to što me zanima!

Nevistić potpisao za Dinamo!

Potpis za Dinamo sigurno je nešto što svakom nogometašu i golmanu može biti samo na ponos i veselim se izazovima na domaćem i europskom planu u plavom dresu, rekao je Nevistić...
Vidi originalni članak

Nakon Daniela Štefulja koji je potpisao prije tri dana, Dinamo je samo dan nakon velike pobjede nad Hajdukom objavio sjajnu vijest za svoje navijače. Talentirani golman Rijeke Ivan Nevistić (22) potpisao je za 'modre'!

POGLEDAJTE VIDEO: Razgovor s Mislavom Oršićem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rijeka i Dinamo su tako finiširali dva transfera za koje će klub s Rujevice dobiti četiri milijuna eura, Roka Jurišića i još dvojicu nogometaša. Nevistić je prošle sezone bio na posudbi u Varaždinu, a u tekućoj sezoni je dobio priliku nakon prodaje Ivora Pandura. I apsolutno ju iskoristio. Postao je jedan od najboljih golmana lige i oduševio u Europi gdje je briljirao protiv Real Sociedada, Napolija i AZ Alkmaara.

Ivan je potpisao višegodišnji ugovor nakon što je odradio liječnički pregled, a u Rijeci će ostati na posudbi do daljnjeg.

Nevistić je rođen 31. srpnja 1998. u Đakovu, prošao je Osijekovu nogometnu školu, a s nepunih 17 godina prešao u Rijeku. Već je na proljeće 2016. u kadetskom uzrastu priključen prvoj momčadi kao pričuva u utakmicama HT Prve lige, a premijerni nastup u seniorskom nogometu upisao je na posudbi u Varaždinu u Drugoj HNL u sezoni 2017/’18. Sljedeću jesen proveo je u slovenskoj Muri, također na posudbi iz Rijeke, nakon čega se vratio u Varaždin s kojim je 2019. godine izborio plasman u elitni razred hrvatskoga nogometa.

Varaždinska je vrata branio i u njihovoj povratničkoj prvoligaškoj sezoni da bi se u ljeto prošle godine vratio u Rijeku s kojom je, uz sjajne izvedbe u pretkolima Europa lige, upisao i zapažene nastupe u grupnoj fazi natjecanja.

- Želio bih izraziti veliko zadovoljstvo i sreću zbog mog potpisa za Dinamo. Svojim nastupima i prezentacijama kad za to dođe vrijeme opravdat ću povjerenje koje sam dobio od strane hrvatskog prvaka. Ostajem još neko vrijeme u Rijeci gdje ću sigurno dati sve od sebe za dobre rezultate. Ovim putem želim zahvaliti vodstvu Rijeke na svemu što su mi omogućili. Pamtit ću sve lijepe trenutke kojih je bilo puno. Potpis za Dinamo sigurno je nešto što svakom nogometašu i golmanu može biti samo na ponos i veselim se izazovima na domaćem i europskom planu u plavom dresu - rekao je Nevistić nakon potpisa ugovora.

Modri' su se očito već pomirili da je ovo Dominiku Livakoviću posljednja sezona u klubu. Već duže vrijeme je na piku velikih klubova, a nakon Europskog prvenstva bi broj zainteresiranih kupaca mogao biti još veći i teško da ga Dinamo može zadržati. Na Maksimiru planiraju unaprijed pa su tako odlučili angažirati sjajnog Ivana Nevistića koji bi trebao naslijediti Livija na 'modroj' jedinici.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • dantejebo 28.01.2021.

    ma kaki nevistić i livaković...ima tu neki llik, možda je već komentirao, on ima bratića koji brani negdje u zagrebu i daleko je bolji golman od obojice al ga nema ko pogurat

  • Anton Onlyarmy 28.01.2021.

    Velik gubitak za Rijeku, ali obzirom da su počeli proizvoditi vrhunske golmane vjerujem da će se snaći.

  • Ne molat! 28.01.2021.

    Ništa strašno,uobičajeni transferi kao svugdje u europi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare