Obavijesti

Sport

Komentari 52

Nevistić potpisao za Dinamo!

Nevistić potpisao za Dinamo!

Potpis za Dinamo sigurno je nešto što svakom nogometašu i golmanu može biti samo na ponos i veselim se izazovima na domaćem i europskom planu u plavom dresu, rekao je Nevistić...

VIDEO

Nakon Daniela Štefulja koji je potpisao prije tri dana, Dinamo je samo dan nakon velike pobjede nad Hajdukom objavio sjajnu vijest za svoje navijače. Talentirani golman Rijeke Ivan Nevistić (22) potpisao je za 'modre'!

POGLEDAJTE VIDEO: Razgovor s Mislavom Oršićem

Pokretanje videa...

Razgovor s Mislavom Oršićem 07:36

Rijeka i Dinamo su tako finiširali dva transfera za koje će klub s Rujevice dobiti četiri milijuna eura, Roka Jurišića i još dvojicu nogometaša. Nevistić je prošle sezone bio na posudbi u Varaždinu, a u tekućoj sezoni je dobio priliku nakon prodaje Ivora Pandura. I apsolutno ju iskoristio. Postao je jedan od najboljih golmana lige i oduševio u Europi gdje je briljirao protiv Real Sociedada, Napolija i AZ Alkmaara.

Dinamo i Rijeka sastali se u zaostalom 6. kolu HT Prve lige

Ivan je potpisao višegodišnji ugovor nakon što je odradio liječnički pregled, a u Rijeci će ostati na posudbi do daljnjeg.

Nevistić je rođen 31. srpnja 1998. u Đakovu, prošao je Osijekovu nogometnu školu, a s nepunih 17 godina prešao u Rijeku. Već je na proljeće 2016. u kadetskom uzrastu priključen prvoj momčadi kao pričuva u utakmicama HT Prve lige, a premijerni nastup u seniorskom nogometu upisao je na posudbi u Varaždinu u Drugoj HNL u sezoni 2017/’18. Sljedeću jesen proveo je u slovenskoj Muri, također na posudbi iz Rijeke, nakon čega se vratio u Varaždin s kojim je 2019. godine izborio plasman u elitni razred hrvatskoga nogometa.

Dinamo i Rijeka sastali se u zaostalom 6. kolu HT Prve lige

Varaždinska je vrata branio i u njihovoj povratničkoj prvoligaškoj sezoni da bi se u ljeto prošle godine vratio u Rijeku s kojom je, uz sjajne izvedbe u pretkolima Europa lige, upisao i zapažene nastupe u grupnoj fazi natjecanja.

- Želio bih izraziti veliko zadovoljstvo i sreću zbog mog potpisa za Dinamo. Svojim nastupima i prezentacijama kad za to dođe vrijeme opravdat ću povjerenje koje sam dobio od strane hrvatskog prvaka. Ostajem još neko vrijeme u Rijeci gdje ću sigurno dati sve od sebe za dobre rezultate. Ovim putem želim zahvaliti vodstvu Rijeke na svemu što su mi omogućili. Pamtit ću sve lijepe trenutke kojih je bilo puno. Potpis za Dinamo sigurno je nešto što svakom nogometašu i golmanu može biti samo na ponos i veselim se izazovima na domaćem i europskom planu u plavom dresu - rekao je Nevistić nakon potpisa ugovora.

Dinamo i Rijeka sastali se u zaostalom 6. kolu HT Prve lige

Modri' su se očito već pomirili da je ovo Dominiku Livakoviću posljednja sezona u klubu. Već duže vrijeme je na piku velikih klubova, a nakon Europskog prvenstva bi broj zainteresiranih kupaca mogao biti još veći i teško da ga Dinamo može zadržati. Na Maksimiru planiraju unaprijed pa su tako odlučili angažirati sjajnog Ivana Nevistića koji bi trebao naslijediti Livija na 'modroj' jedinici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka