To je to što me zanima!

Skandal na Roland Garrosu: Snimka pokazala da je osvojila set, a sudac: 'Ja mislim da nisi'

Bilo bi sjajno da u tenisu imamo VAR kao u nogometu. Šteta bi bilo zamijeniti čovjeka kamerom, ali pogriješiti je ljudski iako ne znam kako to sudac nije vidio. Nažalost, ona nastavlja Roland Garros, a ja ispadam, pomirila se Mladenović nakon meča
Vidi originalni članak

Roland Garros konačno je dobio pomični krov na središnjem terenu Philippe Chatrier, osam je terena dobilo i reflektore, ali Kristini Mladenović najviše bi značilo da je u Parizu uveden - VAR!

NEOČEKIVAN PORAZ Crni Roland Garros za Hrvatsku: Donna izgubila od debitantice

Nevjerojatna se situacija zbila u njenom meču protiv Laure Siegemund u kojemu je Francuskinja doživjela još jedan poraz za rubriku vjerovali ili ne kakav joj se nedavno dogodio na US Openu kada joj protiv Gračeve nije bilo dosta 6-1, 5-1. Danas je vodila 5-1 u prvom setu i izborila prvu od ukupno sedam set-lopti. Tada je Siegemund jednu kratku lopticu vratila nakon dvostrukog odskoka. Što sudac nije vidio i dosudio joj je poen. Epilog? Mladenović je propustila sljedećih šest set-lopti, izgubila šest gemova u nizu, na koncu i meč 5-7, 3-6.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Mladenović je, naravno, vidjela da je loptica njenoj protivnici pala dvaput, bez dvojbe je i Siegemund znala, jer tenisači to odmah osjete, ali nije htjela priznati. Uvjeravanja sucu nisu pomogla, ali možda ovaj primjer hoće upravo za VAR u tenisu.

- Bilo bi sjajno da u tenisu imamo VAR kao u nogometu. Šteta bi bilo zamijeniti čovjeka kamerom, ali pogriješiti je ljudski iako ne znam kako to sudac nije vidio. Nažalost, ona nastavlja Roland Garros, a ja ispadam - pomirila se Mladenović nakon meča.

- Laura bi bila bi najbolja i najpravednija igračica na turniru da je priznala. Nažalost, nije. Nisam očekivala da će to učiniti, ali da jest, imala bi sve moje poštovanje i bila bi super-fer igračica. Ona nije ta koja je odgovorna. Mislim da je sudac onaj koji bi se trebao usredotočiti na taj poziv. Set je bio moj. Moja nesreća je bila jedino to što sudac nije radio svoj posao.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • NeverAgainYU 30.09.2020.

    Savjest je dobra stvar i kad tad te sustigne a onda je tvoj problem kako s tim zivjeti. Mozes prema vani glumiti facu i da te nije briga al iznutra znas da si pogrijesio. Mozda bi protivnica i tako pobijedila al ovako ostaje sumnja za sva vremena.

  • citizen86 30.09.2020.

    ovakve stvari mogu igraca izaciti totalno iz takta. bilo bi dobro da je priznala ali nisu svi hrabri.zato ova nikad ni nece u top 10

  • uboica 29.09.2020.

    koliko god ona nije priznala da je loptica pala 2 puta..ne mozes izugubit 6 1 5 1 ..sramota..neka je ispala

Komentiraj...
Vidi sve komentare