To je to što me zanima!

Neymar: Ne znam arapski, ali u šest godina nisam naučio ni francuski. Briga me što govore

Nogomet je isti u Saudijskoj Arabiji kao i svugdje. Lopta je okrugla kao i u svim ostalim zemljama. Kad malo pogledate koja su sve imena u toj ligi, ona je možda sad i jača od francuske lige, tvrdi popularni Neymar
Vidi originalni članak

Bogati klubovi iz Saudijske Arabije ovog su ljeta doveli brojne fantastične nogometaše iz europskih klubova, a među njima je i jedan od najpopularnijih igrača današnjice, Brazilac Neymar (31).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neymar se 2017. pridružio PSG-u za, i danas, rekordnih 222 milijuna eura. Tamo ipak nije ostvario najviše ambicije. Dogurao je do finala Lige prvaka s Parižanima 2020., ali i izgubio. Zlatnoj lopti nikad nije bio blizu kao u Barceloni. A nakon brojnih ozljeda i razočarenja, i navijači su mu okrenuli leđa.

Više nije bio ikona u PSG-u, već smetnja. Zato je odlučio spakirati kofere, a bogati Saudijci PSG-u su platili skoro 100 milijuna eura za njegovo dovođenje. Francuski prvak bio je oduševljen tom ponudom, a Neymar će zaraditi silne milijune u Al-Hilalu.

OTIŠAO U S. ARABIJU Nogomet je Neymara volio više nego on njega. Brazilac otišao iz Europe bez željene Zlatne lopte

Iako zbog ozljede Neymar još nije zaigrao za Al-Hilal, klub je vodeći u saudijskom prvenstvu s 13 bodova nakon pet kola. A Neymar tvrdi da je saudijska liga možda već i sad bolja od francuske...

- Nogomet je isti u Saudijskoj Arabiji kao i svugdje. Lopta je okrugla kao i u svim ostalim zemljama. Kad malo pogledate koja su sve imena u toj ligi, ona je možda sad i jača od francuske lige. Svi koji se protive arapskoj ligi počet će je uskoro pratiti jer postaje sve jača - rekao je Neymar.

SVE SU MU OMOGUĆILI Oduševljeni Neymar: Dugo sam pratio saudijski nogomet. Želim biti globalni igrač i testirati se! KAKAV LUKSUZ Što Neymara čeka u S. Arabiji? Uključen i bonus za Instagram!

Čini se kako mu nije u planu naučiti arapski jezik.

- Želim osvajati trofeje s Al Hilalom. Nije me briga što ljudi govore. Govorili su mi da je francuska liga slaba, ali tamo mi je bilo najteže igrati. Bit će ovo zanimljivo prvenstvo i nadam se da ćete pratiti. Ne vjerujem da će mi biti teško priviknuti se. Ne pričam arapski, ali nakon pet-šest godina u Francuskoj nisam znao ni pričati francuski - priznao je Neymar.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • simplicije23 08.09.2023.

    nezahvalno derište, trče za milijunima i vrijeđa francusku ligu, baš jadno ...

  • RedDoor 08.09.2023.

    Za šest godina si ga mogao naučiti do zadnje riječi. Naučiš jezik, odeš s par lijepih riječi pozdrava i onda ti se poslije otvori prilika ako se baviš trenerskim poslom da budeš trener i pokupiš ček na 15, 20 milja za samo jednu sezonu, uključujući otpremninu i tako par klubova i eto novaca još.

  • nestimene 08.09.2023.

    Zato si naucio plakati zbog Hrvatske 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare