To je to što me zanima!

Neymar se pojavio s legendom i šokirao navijače: Što mu je bilo?

Neymar se oporavlja od ozljede prednjeg križnog ligamenta zbog čega će propustiti ostatak sezone. Tako ima na raspolaganju puno slobodnog vremena, a nedavno je viđen na rođendanskoj zabavi bivšeg nogometaša
Vidi originalni članak

Neymar (31) se oporavlja od teške ozljede križnog ligamenta zbog koje nakon samo pet utakmica za novi klub Al-Hilal morao završiti sezonu.

Podsjetimo, Brazilac je ljetos napustio europski nogomet i u transferu teškom 90 milijuna eura prešao na Arapski poluotok. Al Hilal, unatoč ozljedi Neymara, dominira u prvenstvu sa 17 pobjeda i dva remija u 19 utakmica. 

BOLNO I ZA GLEDATI VIDEO Ovako se Neymar oporavlja od ozljede. Vrišti i plače dok ga dvojica drže...

A oporavak od ozljede križnih ligamenata traje dugo. Neymar tako na raspolaganju ima puno slobodnog vremena, puno više nego što je navikao, a pojavio se na rođendanskoj zabavi legendarnog brazilskog nogometaša Romarija (58).

KAOS U BRAZILU VIDEO Slavni klub Neymara i Pelea prvi put ispada iz lige. Huligani pale diljem grada!

Neymar je pozirao s Romarijem za fotografiju, a sve su snimile kamere. Snimka je ubrzo postala viralna na društvenim mrežama, a sve zbog Neymarova izgleda, kojim je iznenadio navijače. Šuška se da je nabacio koji kilogram.

'Neymar je u goroj fori od starog Romarija'

Ovo su neki od komentara...

- Romariju u čast je došao na rođendan s 58 kilograma viška.

NAKON ŠTO JE POSTAO TATA Pustila u javnost sočne poruke Neymara, raspala mu se veza: 'Tražio me golišave fotografije'

- Iako nosi odjeću koja je prevelika za njega, lako je moguće da Neymar ima i nekoliko kilograma viška...

- Stari Romario je u boljoj formi nego Neymar. Nevjerojatno...

- Romario bi ga pobijedio u utrci.

Ovo nije prvi put da navijači dovode u pitanje Neymarovu fizičku spremu, ali s obzirom na to kako se ne očekuje njegov povratak treninzima do ljeta, ima i više nego dovoljno vremena 'skinuti' višak kilograma, ako uopće treba.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 29.01.2024.

    Kaj se čudite kod nas ima jedan igrač,legenda i Mesija kluba . Isto radi što mu se prohtje i trenira kad hoće nije ozljeđen pa isto izgleda ko i ozljeđeni Neymar 

  • Space Burek 29.01.2024.

    Koliko ovaj ima sreće u životu. Zaradio brdo love za 2 dobre sezone u Barceloni a sav novac nakon tih sezona mu je skoro pa poklonjen. Sada je ozljeđen i ne mora raditi baš ništa a deseci milijuna eura padaju na račun.

  • čovik-s-juga 29.01.2024.

    Možda su to mišići kao posljedica teretane kao kod Milanovića. Bar mu je žena tako rekla ... 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare