Obavijesti

Sport

Komentari 8

VIDEO Ovako se Neymar oporavlja od ozljede. Vrišti i plače dok ga dvojica drže...

VIDEO Ovako se Neymar oporavlja od ozljede. Vrišti i plače dok ga dvojica drže...

U listopadu se teško ozlijedio na utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Urugvaja. Puknuo mu je prednji križni ligament i menisk na lijevom koljenu

VIDEO

Nevjerojatan talent, ali nikada do kraja izbrušen. Neymaru je 31 godina, ali u karijeri nije ni približno napravio onoliko koliko se očekivalo od njega. Vrlo vjerojatno ni neće jer se odlaskom u saudijski Al-Hilal praktički oprostio od ozbiljnog nogometa, a potom je prste uplela i zla sudbina.

Pokretanje videa...

Neymar: Ne znam arapski, ali u šest godina nisam naučio ni francuski. Briga me što govore 05:29

U listopadu se teško ozlijedio na utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Urugvaja. Puknuo mu je prednji križni ligament i menisk na lijevom koljenu. Izašao je iz igre u suzama, svjestan da ga neće biti na travnjaku godinu dana, ali i zbog velike boli koja ga je obavila.

FILE PHOTO: World Cup - South American Qualifiers - Uruguay v Brazil

Neymar se oporavlja od teške ozljede

- Ovo je vrlo tužan trenutak, najgori. Znam da sam snažan, ali ovoga puta ću još više trebati svoje najmilije (obitelj i prijatelje). Nije lako oporavljati se od ozljede i operacije, zamislite da kroz sve to morate opet prolaziti nakon četveromjesečnog oporavka - napisao je Neymar na društvenim mrežama nakon ozljede.

Svatko tko je ikada pretrpio bilo kakvu ozljedu u nekom sportu zna koliko je proces oporavka bolan, mučan i težak. Neymar marljivo radi svaki dan, prolazi terapije i vježbe na lijevom koljenu kako bi se na vrijeme vratio na travnjak, a u jednom od videozapisa vidjeli smo koliko mu to sve teško pada.

Asian Champions League - Group D - Al Hilal v Navbahor Namangan

Dok Neymar leži na trbuhu, fizioterapeut mu savija nogu i masira je. U jednom trenutku brazilski nogometaš je počeo vrištati od boli, a dvojica ga drže kako se ne bi pomaknuo.

Video pogledajte OVDJE 

Na travnjak bi se trebao vratiti tek za godinu dana, a pitanje je hoće li ikada više biti isti. Istina, posljednjih godina mu je zbog raskalašenog načina života i ludih noćnih izlazaka patila i forma, ali i dalje je bio užitak vidjeti onaj njegov čarobni dodir s loptom i iščekivati kakvu će sada čaroliju izvesti. Izveo ju je protiv Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, ali srećom po nas, nije bilo dovoljno za Brazilce. Slavili smo nakon penala.

Saudi Pro League - Al Hilal celebrate Saudi 93rd national day

Neymar će gotovo sigurno propustiti Copa Americu koja se igra u lipnju, a iako je prošle godine nakon Katra rekao kako nije siguran hoće li nastupiti na sljedećem SP-u, navijači se nadaju da će ga ipak ugledati, po posljednji put, na Mundijalu u SAD-u, Meksiku i Kanadi 2026. godine..

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika