To je to što me zanima!

Ngannou i danas dobro pamti lekciju velemajstora Miočića

Kamerunac je frustriran jer mu protivnici u oktogonu traju manje od minute. Ali ne zaboravlja koliko je tek bio tužan kad ga je Stipe Miočić 25 minuta 'preslišavao' u oktogonu
Vidi originalni članak

UFC 'Predator' Francis Ngannou toliko je siguran u sebe da ga frustrira što 'lov' ne traje malo duže nego mu protivnici padaju za cca. pola minuta. Dosta nepromišljena teza... Ako uzmemo u obzir alternativu.

POGLEDAJTE VIDEO: FRANCIS NGANNOU

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uložio sam jako puno truda u svoju borbu na podu i hrvanje, želim se više boriti. I zato... Da, malo je frustrirajuće što mi borbe traju tako kratko, što odmah nokautiram protivnike! - kaže Kamerunac koji je svoju zadnju prepreku, Jairzinha Rozenstruika, srušio za 20 sekundi.

- Uf, bio sam zabrinut. Vidio sam da ga liječnici promatraju, htio sam provjeriti da je dobro. Nadam se da ću sljedeći put imati prigodu pokazati sav moj repertoar.

Ngannou je frustrirajuće kad protivnika koji ga želi nokautirati, sam nokautira u pola minute. Majstor je izgleda zaboravio kakva je tek frustracija kad izgubiš.

UFC 249 Ngannou čudesno isklesan za mega borbu sa Rozenstruikom

Sa Stipom Miočićem u oktogonu je proveo 25 minuta, sa svakom novom sekundom dobivao sve veću lekciju iz borilačkih vještina, a na kraju izgubio 100% jednoglasnom sudačkom odlukom.

Iza Kamerunca su sada četiri uzastopne pobjede nokautom, a najduža borba trajala je 70 sekundi. A Miočića se, ipak, i predobro sjeća:

- Samo jednom sam si dozvolio razmišljati o tome da trebam što brže završiti borbu i to mi se obilo o glavu. Bilo je to u borbi protiv Stipe Miočića, ušao sam s ciljem da ga što prije završim. Lovio sam nokaut pa to platio porazom - rekao je Francis Ngannou.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 19

  • FonyTerguson 13.05.2020.

    Postoji razlog zašto je StipeMMA Borac(Mixed Martil Artist),a ne boksač.

  • dejan25 12.05.2020.

    Ludi vidjet cete...Nganu ce u uzvratu poslat stipu u bolnicu..Onda je bio pocetnik i neiskusan..

  • mark9_1 12.05.2020.

    Stipe je izdominiral Ngannou.a u svim segmentima borbe od stojke pa do hrvanja. Nemreš odmah iči na bacanje protiv Kamerunca primjeri ( Blaze x2, Cain ) popil buš nokaut ili koljenom ili bombama, moraš ga izmoriti prvo 2 runde tj. outboxati ga kako ga je Stipe pa onda maul. Ako Stipe i DC odu u mirovinu nakon trilogije. Ngannou bu prvak bez konkurencije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare