Obavijesti

Sport

Komentari 19

Ngannou i danas dobro pamti lekciju velemajstora Miočića

Ngannou i danas dobro pamti lekciju velemajstora Miočića
1

Kamerunac je frustriran jer mu protivnici u oktogonu traju manje od minute. Ali ne zaboravlja koliko je tek bio tužan kad ga je Stipe Miočić 25 minuta 'preslišavao' u oktogonu

VIDEO

UFC 'Predator' Francis Ngannou toliko je siguran u sebe da ga frustrira što 'lov' ne traje malo duže nego mu protivnici padaju za cca. pola minuta. Dosta nepromišljena teza... Ako uzmemo u obzir alternativu.

POGLEDAJTE VIDEO: FRANCIS NGANNOU

Pokretanje videa...

Francis Ngannou 00:12

- Uložio sam jako puno truda u svoju borbu na podu i hrvanje, želim se više boriti. I zato... Da, malo je frustrirajuće što mi borbe traju tako kratko, što odmah nokautiram protivnike! - kaže Kamerunac koji je svoju zadnju prepreku, Jairzinha Rozenstruika, srušio za 20 sekundi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Uf, bio sam zabrinut. Vidio sam da ga liječnici promatraju, htio sam provjeriti da je dobro. Nadam se da ću sljedeći put imati prigodu pokazati sav moj repertoar.

Ngannou je frustrirajuće kad protivnika koji ga želi nokautirati, sam nokautira u pola minute. Majstor je izgleda zaboravio kakva je tek frustracija kad izgubiš.

Ngannou čudesno isklesan za mega borbu sa Rozenstruikom
Ngannou čudesno isklesan za mega borbu sa Rozenstruikom

Sa Stipom Miočićem u oktogonu je proveo 25 minuta, sa svakom novom sekundom dobivao sve veću lekciju iz borilačkih vještina, a na kraju izgubio 100% jednoglasnom sudačkom odlukom.

Iza Kamerunca su sada četiri uzastopne pobjede nokautom, a najduža borba trajala je 70 sekundi. A Miočića se, ipak, i predobro sjeća:

- Samo jednom sam si dozvolio razmišljati o tome da trebam što brže završiti borbu i to mi se obilo o glavu. Bilo je to u borbi protiv Stipe Miočića, ušao sam s ciljem da ga što prije završim. Lovio sam nokaut pa to platio porazom - rekao je Francis Ngannou.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

00:42
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu